Tatjana Bašević koja je mnogima poznata kao Angel Tatjana rekla je DA! Lepa Tatjana trenutno se nalazi na Kopaoniku sa svojim partnerom, a verovatno ni sama nije mogla da nasluti da će na odmoru biti zaprošena.

Tatjana je na svom Instagramu podelila fotografije prosidbe, kao i one na kojima ponosno pozira za vereničkim prstenom.

Lepa influenserka opisu slika nije krila sreću povodom prosidbe, a ubrzo su usledila i čestitke porodice, prijatelja i pratioca.

Ista soba, 11 meseci kasnije", napisala je Tatjana u opisu jedne od fotografija na kojoj pozira u naručju verenika sa prstenom na ruci.

Angel Tatjana ponosno pokazala slike prosidbe.
Instagram 

Inače, Angel Tatjana poznata je kao neko ko neretko deli svoja životna iskustva, zdravstvene probleme kroz koje je prošla, osećanja i planove. Ona je devojka koja je publiku osvojila upravo zbog toga što ne postoji tema koja za nju predstavlja vrstu tabua i ne libi se da jasno iskaže svoje stavove o gorućim temama.

Lepa influenserka Tatjana ne krije koliko je srećna.
Instagram 

Iako je rođena u Švajcarskoj, ona je jednom prilikom priznala da ne pripada tamo, a školovanje joj je predstavljalo pravu noćnu moru.

Nedavno je osnažila žene svojim iskustvom kada je reč o spontanom pobačaju, a svog partnera ne želi da eksopinira na društvenim mrežama.

Instagram Angel Tatjana podelila je na Instagramu fotografije veridbe