Manekenka Tatjana Bašević, poznatija kao Angel Tatjana, važi za osobu koja se ne libi da priča o svojim privatnim stvarima, kako lepim, tako i o onim teškim. Javno je govorila o anksioznosti, spontanom pobačaju, diskriminaciji i mnogim drugim temama koje su mnogima "tabu".

Nedavno je verena, a fotografijom na kojoj pozira sa prstenom na ruci, pohvalila se putem društvenih mreža. Budući da mnoge zanima ko je osvojio Tatjanino srce i da li će se udati nakon godinu dana veze, manekenka i influenserka je rešila da otkrije detalje u najnovijem videu na Jujtubu.

Angel Tatjana bi volela da se svadba dogodi tokom 2022. godine.
Instagram 

Tatjana ističe da će se svadba dogoditi, ali da trenutno prioritet ima projekat koji priprema.

- Svadbu planiramo, ali sad je sve to malo teško. Smatram da to treba da se desi u narednoj godini iz razloga što znam mnogo ljudi koji kad se vere, odlažu zbog vremena, finansija ili čega god, a onda se obično sve produži za par godina i možda se ne desi - kaže Tatjana i dodaje:

- Ja ne želim da se to desi, ali postoji problem, a to je da ja do leta treba da lansiram svoj projekat koji je jako veliki i zahtevan. Ja jesam osoba koja svoju svadbu zamišlja tako da na njoj moram da izgledam najlepše ikada. Volela bih da se to desi, ali da li možete mene perfekcionistu da zamislite u tome?

Angel Tatjana ne krije sreću zbog svadbe koja sledi.
Instagram 

Planira se svadba, desiće se. Biće haos, svi će da polude, i ja, i svi oko mene, ali desiće se. I kad izgovaram sad ovako, suludo mi je. Uvek sam želela da se venčam, ali da mi je neko rekao da će to biti sad i da ću uopšte biti stabilna u tom smeru, ne bih mu verovala - ističe manekenka.

Na pitanje kako može da se veri nakon godinu dana veze i da li smatra da je to kratak period za takvu odluku, Tatjana kaže:

- Ja mogu da razumem te predrasude jer sam se i ja pitala isto za druge. Međutim, iz ovog iskustva se nalazim na sasvim drugoj tački i imam sasvim drugu percepciju. To je jako lepo kad vam se desi jednostavno i to je sve.

Angel Tatjana otkriva šta ju je privuklo kod svog budućeg supruga.
Instagram 

Tatjana se osvrnula i na upoznavanje sa svojim partnerom. Povezao ju je sasvim slučajno na Kopaonik kod drugarica, a onda se, kako kaže, "zaljubila do besvesti".

- Napustila sam prethodnu vezu bez ikakvog očekivanja i svi su mislili da ću ostati sama, da će biti teško da me neko emotivno obori s nogu. Mislila sam da ću ostati sama i da ću jednog dana usvojiti dete. Ipak, desilo se to što sam mislila da je nemoguće.

To je osoba koja meni odgovara po karakteru, energiji, mozgu. Sve što sam zamišljala zapravo postoji i sasvim prirodno mi se vratilo poverenje, kao da ništa nije postojalo pre toga, kao da se poznajemo sto godina. Odrasla sam žena, ili mogu da funkcionišem sa nekim ili ne mogu, prosto je - ističe ona.

Angel Tatjana je bila ubeđena da će ostati sama i da će usvojiti dete.
Instagram 

 Ipak, Tatjana često dobija pitanja u kom periodu je upoznala svog sadašnjeg partnera.

- Postoji milion pretpostavki da sam varala bivšeg momka. Tačno je da sam verenika upoznala još ranije, imali smo slično društvo, ali ni on ni ja se ne sećamo jedno drugog, to je bilo baš davno. Moja drugarica je spojila društvo, bila sam nezainteresovana, želela sam samo da imam svoj mir, ali smo se ipak dobro razumeli.

Išla sam na Kopaonik sa drugaricama, a on me je pitao da me odveze. Odmah me je uhvatila anksioznost, razmišljala sam: "Šta ja da pričam sa nekim koga ne znam i da me neko koga površno poznajem vozi do tamo".

Kako sam zaista želela da odem a ne da budem ovde sama, otišla sam. Nisam verovala da ću se zaljubiti do besvesti i doći do ovako ozbiljnog odnosa - rekla je Tatjana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!