Ilda Humić pored toga što je supruga, majka i menadžerka modnog brenda, ona je u slobodno vreme influenserka koju na Instagramu prati i obožava 190 hiljada ljudi. Ona inače deli svoju realnu porodičnu svakodnevnicu, te na vrlo zanimljiv i humorističan način ulepšava dane svojim pratiocima.

Osim smešnih situacija, rado deli realne situacije iz života koje mnoge njene kolege ne bi nikada otkrile, a upavo se takav jedan sadržaj nalazi u njenom novom videu porođaja sa trećim detetom.

Simpatična influenserka je objavila video prepun emotivnih i intimnih trenutaka tokom porođaja koje je podelila sa svojim pratiocima, i tako izazvala lavinu različitih komentara.

Naime, ona je tokom cele svoje trudnoće obaveštvala svoje verne fanove u kojoj je fazi, šta se dešava, snimala redovne preglede, kao i pakovanje neophodnih stvari za porodilište i tako delila svoje iskustvo u nadi da će nekome pomoći i pokazati realnu sliku bez sveprisutnog "instagram filtera".

U redovnim snimcima su se takođe pojavljivali svi članovi njene porodice - deca i suprug Edin koji joj je pomogao da zabeleži i ove vrlo intimne trenutke svog porođaja.

Za svega nekoliko dana video je skupio skoro 330 hiljada pregleda, čak je na 42 mestu na trendingu i video je obasut komentarima i reakcijama.

Bilo je mnoštvo pozitivnih komentara poput: "Ali moment kad se javljaš da si krenula da se porodiš, naježila sam se. Nekako sam gotovo zaplakala iako znam da je sve prošlo dobro,da ste živi i zdravi oboje… baš sam se se saosećala sa tobom" , "Preemotivno!! Isplakala sam se ko kiša"...

“Draga Ilda, nisi nam samo prenela događaje nego i emocije, daću sebi za pravo da kažem isplakali smo se svi od dragosti i emocija, i nasmejali uz vas, a nas koji smo prošli već kroz te “procese” vratili u te momente”.

A neki su se prisetili i svog iskustva: “Ali kad kažeš: „Evo mame…“ suze su mi potekle. Vratila si me na dan kad sam se vratila iz porodilišta svome dečaku kući sa sekom”.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!