Glumica Marijana Mićić porodila se u decembru i na svet donela ćerku Anu. Iako su ona i njen partner Miloš Marjanović dugi niz godina zajedno, par se trudi da svoj život sačuva daleko od javnosti.

Tako su mediji dosta kasnije preneli da se glumica porodila, to se dogodilo još početkom decembra.

Iako ne voli da priča o detaljima privatnog života, Marijana nije mogla da odoli a da na društvenoj mreži ne podeli fotografiju sa svojom ćerkom, koja je nastala u porodilištu.

Marijana Mićić objavila prvu fotografiju svoje ćerke Ane.
ATA Images/Antonio Ahel 

- Ćao,ćao godino stara. Meni si bila najbolja - napisala je Marijana uz emotivnu fotografiju sa naslednicom.

Podsetimo, nedavno su komšije pohvalile Marijanu i njenog izabranika.

- Miloš je divan. Često dolazi u prodavnicu kako bi kupio osnovne potrebvštine za kuću. Ranije je to činila Marijana, ali sad ona njemu da spisak i on sve kupi. Uvek je nasmejan. Pitali smo ga za prinovu, samo se nasmejao.

Vidi se da je srećan i to ne krije - istakla je prodavačica u obližnjem marketu nedavno, dok druga komšinica nije mogla da shvati zašto Marijana i Miloš još nisu stali na "ludi kamen".

Marijana za verenika ima samo reči hvale i s ponosom ističe da ju je promenio nabolje.

Marijana Mićić često ističe da je presrećna sa svojim partnerom.
Instagram 

- Znao je da u svakom trenutku reaguje kad mi dođu "žute minute", što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna. On je sve to sveo na minimum - rekla je glumica jednom prilikom.

Kako izgleda Marijanin verenik, pogledajte u galeriji u nastavku:

printscreen/instagram, Instagram Marijana Mićić i njen partner dobili su prvo dete

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!