Poznato TV lice Marijana Mićić juče se vakcinisala na preporuku doktora.

Glumica inače očekuje prvo dete sa svojim dugogodišnjim partnerom Milošem Marjanovićem, i trenutno je u 9. mesecu trudnoće.

Nakon vakcinacije protiv korona virusa oglasila se na svom Instagramu poslavši važnu poruku:

- Ako na bilo koji način mogu da ohrabrim, podstaknem i podržim najpre trudnice koje mi ovih dana pišu, a zatim i sve koji vode borbu sa samim sobom, objavljujem ovaj post. Sve mi imamo iste strahove, iste misli na hiljadu nivoa i hiljadu tema, pogotovo sada kada smo preosetljive i ranjive.

- Nisam lekar i ne mogu da dajem savete vezane za ovu temu, ali u moru ovog ludila mogu da budem kap tvoje podrške jer znam koliko talasa iste je meni trebalo gde god se okrenem, pitam, pogledam, kako bih odlučila - navela je Marijana, koja bi trebalo da se porodi u narednih nekoliko nedelja.

marijana micic se vakcinisala
Instagram 

- Na kraju moja odluka je da slušam svog lekara i da se vakcinišem u trudnoći, što sam i uradila pre nekoliko dana. Uf. Nije bilo lako, kao što se vidi i na slici, preko očiju nemam masku, a iskreno nisam se ni očešljala kada sam krenula - dodala je na Instagramu, uz sliku sa lica mesta. 

Međutim, nije trebalo da prođe mnogo vremena pre nego što su se ispod njenog posta pored poruka podrške našle i ozbiljne optužbe antivakcinaša.

- Mnogi poznati su plaćeni da promovišu vakcinu. Nadam se da ovaj post nije plaćen, jer stvarno ne bi bilo u redu - glasile su neke od rečenica koje je Marijana dobila ispod svoje objave.

marijana micic komentari antivakcinasa
printscreen/instagram 

- Samo ću napisati - sram vas bilo! - odgovorila je žestoko glumica.

Komentari su se samo nizali, a mnogi su je podržali zbog odluke da misli na sebe i druge primanjem vakcine protiv korone.

- Da li su vam tražili neku potvrdu od ginekologa? - glasilo je jedno pitanje koje je glumica dobila.

- Ne, samo izveštaj sa poslednjeg pregleda - odgovorila je Marijana, a dobila je i poruke poput: "bravo", "svaka ti čast", "tu je i dupla maska!" i drugih.

Podsetimo, Marijana čeka devojčicu sa svojim izabranikom Milošem, što je nedavno otkrila fotografijom iz automobila pozirajući sa svojim psom, kratko napisala:

- Ženske!. Uz to je dodala i tri deteline, aludirajući da su na slici njih tri.

Instagram Marijana Mićić