Voditeljka Marijana Mićić, koja je u 8. mesecu trudnoće, bila je na meti hakera na društvenoj mreži Instagram, a nakon što je povratila nalog oglasila se novom fotografijom kojom je zbunila sve pratioce.

Sudeći po novom prstenu koji je zasijao na ruci, izgleda da je voditeljka u međuvremenu izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Milošu Marijanoviću.

- Hakovali su mi profil i nešto više od 24 sata bila sam bez "Instagrama". Ne znam šta bih vam rekla?! Pakaaaooo, ali ako se pomerim korak levo ili desno, raaaaaaj - napisala je voditeljka i dodala:

marijana micic
Instagram 

- Dakle, bitno je samo iz kog ugla posmatrate stvari i da i u životu, kao i na "Instagramu", ništa nije onako kao što izgleda! I da, ogromno i veliko hvala svima - napisala je voditeljka ispod fotografije, a prelepa zlatna burma vidljiva je na njenoj ruci.

Njeni pratioci su odmah krenuli da ostavljaju komentare. "Udala se Marijana", "Više nije Mićić, sada je gospođa Marijanović", "Čestitamo Maki", glasili su komentari ispod fotografije sa burmom.

Podsetimo, Marijana i njen partner, producent, Miloš Marjanović, nedavno su proslavili osam godina skladne veze i jedva čekaju da upoznaju devojčicu koja uskoro dolazi na svet.

Popularna glumica nedavno je ponosno pokazala kako se u poodmakloj trudnoći vakcinisala protiv virusa korona, zbog čega se ubzo našla na meti antivaksera i pogrdnih kometara.

printscreen/instagram, Instagram Marijana Mićić i njen partner dobili su prvo dete