Voditeljka i glumica Marijana Mićić nije od onih osoba koje svoj privatni život olako serviraju na tacni medijima i javnosti. Već nekoliko godina posvećena je poslu, ali i svom dugogodišnjem partneru o kojem se malo toga zna.

Marijana se danas porodila i na svet donela devojčicu, a ponosni roditelji dali su joj ime Ana. Ipak, dugogodišnji partner Marijane Mićić nije neko ko voli da se eksponira u javnosti i bude deo nje.

Marijana Mićić je skoro deset godina u vezi sa svojim dečkom.
Instagram 

Zove se Miloš Marjanović, po profesiji je producent, a mnogi znaju njegovog oca, pevača Srđana Marjanovića. Marijana i Miloš su pre nekoliko meseci proslavili osam godina veze, a voditeljka i glumica je jednom prilikom istakla da je njihova veza nastupila sasvim slučajno.

Ipak, danas je krunisana najvećim bogatstvom - ćerkom Anom.

- Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav - rekla je ona ranije u intervjuu za "Hello".

Jednom prilikom je otkrila gde i kako su se upoznali.

Dečko Marijane Mićić je producent Miloš Marjanović.
Instagram 

- Slučajno, na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu pa sam ga primetila. On ništa ne očekuje od mene. Ja i kada imam potrebu za sređivanjem i nekim promenama, on mi često govori da ne radim, jer, mi žene se ne sređujemo za muškarce, već za sebe - otkrila je jednom prilikom na svom Instagramu.

- Kad imate dvadeset i neku, burnije reagujete na svaki partnerov gest. U tim godinama manje je kompromisa, a više rasprava, pa veze brže pucaju. Kod nas se sve lepo poklopilo. Miloš je "u glavi tačan" za odnose, pa je uspeo da i mene kanališe do granice da sada i ja isto reagujem.

Dečko Marijane Mićić ne voli da se eksponira.
printscreen/instagram 

Marijana za verenika ima samo reči hvale i s ponosom ističe da ju je promenio nabolje.

- Znao je da u svakom trenutku reaguje kad mi dođu "žute minute", što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna. On je sve to sveo na minimum - rekla je glumica.

Kako izgleda Marijanin verenik, pogledajte u galeriji u nastavku:

printscreen/instagram, Instagram Marijana Mićić i njen partner dobili su prvo dete

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!