Lepa glumica Anja Alač doživela je nešto o čemu mašta većina žena mašta.

Zaprošena je od strane čoveka kog voli i kom je pre nekoliko meseci rodila sina Alekseja.

Pijanista Aleksandar Josifovski iznenadio ju je tokom izvođenja predstave i pred punim amfiteatrom kleknuo na kolena i pitao da se uda za njega, na šta je Anja odgovorila gromoglasnim "da".

Anja Kalač pristala je da se uda za Aleksandra Josifovskog.
pritnscreen/instagram 

Nakon toga, poletela mu je u zagrljaj i poljubila ga, a malo ko u publici je mogao da zadrži suze radosnice i osmehe na licu. Nakon svega usledio je gromoglasan aplauz.

Nakon što je Anja Alač zaprošena na bini, pozorištem se orio gromoglasan aplauz.
pritnscreen/instagram 

Inače, Anja se porodila u septembru, a tom prilikom, njen sada već verenk oglasio se emotivnom proukom na Fejsbuku.

- Njena maestralna uloga i moje najdraže ostvarenje! Aleksej Josifovski! - napisao je Andrej, a pre nego što je sreću našla sa zgodnim pijanistom, Anja je imala prilično buran ljubavni život.

Anja je jednom prilikom ipak progovorila o dugogodišnjoj vezi sa glumcem Radovanom Vujačićem koji je kasnije uplovio u ljubavni odnos sa Milenom Radulović.

"Raša me je privukao svojom jakom energijom i duhovitošću. On je sličan meni i zapravo je moja srodna duša", rekla je glumica pre nekoliko godina, dok Radovan i Milena održavaju vezu na daljinu s obzirom na to da ona živi u Rusiji.

A lepa glumica zabavljala se i sa čuvenim zavodnikom Milošem Bikovićem kome je bila velika ljubav.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!