Srpska manekenka Dejana Živković uskoro će se ostvariti u ulozi majke, a sada je rekla "da" biznismenu Filipu, koji ju je zaprosio u romantičnoj atmosferi.

Hiljadu ruža, veliki dijamantski prsten i mnogo ljubavi, samo su neki detalji večeri koju će manekenka, zasigurno pamtiti ceo život. Dejana je objavila fotografije sa romantične veridbe i napisala svoja osećanja:

- Srela sam osobu koja je moj dom, sigurnost, koja me ohrabruje i bodri - jedno veliko da za sve što dolazi! Ti si ljubav mog života i ne mogu da zamislim ništa što bih više želela od toga da provedem ostatak života sa tobom - napisala je Dejana i otkrila jedan posebno romantičan detalj:

Instagram Dejana Živković se verila

- Isto mesto na isti datum, godinu dana kasnije na našu godišnjicu…

Podsetimo, Dejana je u 6. mesecu trudnoće i  čeka prvo dete, sina. 

Par uživa u ljubavi, ali i u luksuzu, s obzirom na to da su se uselili u stan koji su pazarili, a koji se nalazi u novoj zgradi, u kojoj je nekretninu pazario i Novak Đoković.

Dejana Živković verila se za svog dečka Filipa.
Instagram 

Filip je biznismen i sin savetnika Ivice Dačića. Ima 29 godina i živi u Beogradu. O emotivnom životu Dejane Živković često se pisalo. Obeležen je brojnim usponima i padovima, ali fatalna manekenka rešila je da se konačno skrasi.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!