Katarina Grujić i Marko Gobeljić nedavno su postali roditelji devojčice Katje, a od momenta kada se pevačica vratila u porodični dom, sve je podređeno njihovoj mezimici.

Par je samo za opremanje dečije sobice kao iz bajke izdvojio 10.000 evra, kako bi im sve bilo potaman.

- Kaća i Gobelja nisu žalili novca i birali su samo najbolje za svoju naslednicu, a dečja soba u kojoj će Katja provoditi najviše vremena, opremljena je kao iz bajke - rekao je izvor blizak pevačici.

Inače, fudbaler je svojoj supruzi upriličio doček za pamćenje, zbog čega su mnogi komentarisali da je muž za primer, ali i da bi na njega trebalo da se ugledaju svi muškarci i tako tretiraju ženu koja se tek porodila.

Katarinu Grujić dočekalo je iznenađenje nakon izlaska iz bolnice.
printscreen/instagram 

Katarina se nešto malko kasnije fotografisala u bebinoj sobi, a komplimenti na račun izgleda nisu izostali.

Kako dani odmiču, jasno je da se polako uhodavaju, a da im roditeljstvo i te kako prija, svedoči i nova pevačicina objava na kojoj su njen suprug i Katja.

Katarina Grujić podelila je fotografiju sa suprugom i bebom.
pritnscreen/instagram 

"Životi moji", napisala je u opisu fotografije, a na prizor retko ko je mogao ostati ravnodušan.

Inače, po izlasku iz porodilišta pevačica je izjavila:

"Osećam se umorno, neispavano, ali definitivno najsrećnija na svetu. Ovaj osećaj ne može da se opiše rečima, i svaka majka koja je to osetila zna. Ne možemo još da provalimo na koga liči, još je onako mala, ali ja se sve nadam da liči na mene, a da ima plave oči na Marka", pa otkrila da li je spremna za novu životnu ulogu:

"Sve se da naučiti. Ne plašim se ničega, jedva čekam da odem sa njom i kući. Najviše vremena ću ja provoditi sa bebom, Marko će biti tu da pomogne, a došla je i svekrva kao ispomoć, došla je i moja mama, tako da nas svi čekaju sada kući", a kako je izgledala nakon porođaja, ukoliko ste propustili pogledajte u galeriji ispod.

ATA Images/Antonio Ahel Kaća sa ćerkom Katjom napustila bolnicu u pratnji supruga

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!