Pevačica Katarina Grujić danas je izašla iz porodilišta, nakon što se porodila 15. decembra i na svet donela devojčicu za koju je zajedno sa suprugom izabrala ime Katja.

Nakon što su se na mrežama pojavile njene fotografije, mnogi su komentarisali da je prosto neverovatno kako izgleda s obzirom da se porodila pre samo 4 dana, a nikome nije promaklo ni da pevačica blista od sreće, kao i da ne skida osmeh sa lica.

Katarina Grujić danas je izašla iz porodilišta.
ATA Images/Antonio Ahel 

"Najsrećnija sam na svetu, ovaj osećaj ne može da se opiše rečima. Ne možemo još da kažemo na koga liči, nadam se da liči na mene, a da ima plave oči. Ne plašim se ničega, jedva čekam da dođem kući.

Najviše ću ja provoditi vreme sa bebom, tu je i moja svekrva, moja mama, Marko. Marko je plakao, to su emocije koje se ne mogu opisati", rekla je Kaća okupljenim novinarima ispred bolnice.

Katarina Grujić izašla iz porodilišta.
ATA Images/Antonio Ahel 

Međutim, Katarina nije mogla ni da sanja da je njen suprug kod kuće organizovao prelep doček sa hranom, pićem, i poklonima, ali i posebno ukrasio Katjinu sobicu.

Pevačica se bajkovitim iznenađenjem odmah pohvalila na Instagramu uz reči: "Dobrodošla kući princezo naša", a na prizor je malo ko ostao ravnodušan.

"E ovako se voli žena koja se tek porodila", "Bravo tata", "Prelepa Kaća", "Anđeoski"... samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod objave, a kako je sve izgledalo pogledajte na fotografijama u galeriji ispod:

printscreen/instagram Pogledajte kakvo iznenađenje je priredio Marko Gobeljić za Katarinu Grujić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!