Katarina Grujić danas se porodila i na svet donela ćerkicu kojoj su dali ime Katja.

Radosne vesti prvi je objavio ponosni tata, fudbaler Marko Gobeljić, koji nije krio ponos i oduševljenje.

Fudbaler je sada na mrežama podelio i prvu fotografiju supruge sa bebom, a u opisu objave napisao je: "Hvala ljubavi" i stavio brojne emotikone srca..

Marko Gobeljić objavio je prvu fotografiju supruge Katarine Grujić sa ćerkom.
printscreen/instagram 

Prizor je oduševio pratioce, a Kaća je na fotografiji nežno ljubila ćerku po glavi. Objava je za manje od sat skupila preko 14.000 lajkova, a broj raste iz trenutka u trenutak, a čestitke su se samo ređale.

Inače, par je još ranije otkrio da će im se ćerka zvati Katja, a ovo ime inače nosi moćno značenje. Ime izvorno dolazi od grčkog imena Ekaterina i znači "čistoća, čistoća emocije".

Zanimljivo je i to da je Kaća Grujić najpre mislila da nosi dečaka.

Marko Gobeljić odmah je podelio fotografiju bebe na mrežama.
Instagram 

"Mislili smo da će biti dečak, a kada smo saznali da će biti devojčica, odabrali smo ime Katja, mislim da se uklapa uz prezime. Nisam ništa očekivala, bio je težak period, korona, niko nije imao nadu da će nešto krenuti na bolje.

Meni su se ove godine ipak desile najlepše stvari. Verila sam se, saznala da sam trudna, a onda se venčali uz porodicu. Srećna sam na svim poljima, našla sam srodnu dušu, nadam se da će tako biti do kraja života", pričala je tada pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!