Katarina Grujić očekuje prvo dete sa suprugom Markom Gobeljićem, a do porođaja broji sitno.

U javnosti se retko pojavljuje, ali nije odolela da se pojavi na proslavi rođendana Milana Borjana, koji je inače veliki prijatelj njenog supruga.

Kako to obično biva, žene fudbalera se takođe sprijatelje, pa je to slučaj i sa Snežanom i Katarinom.

Snežana i Milan su u braku od 2016. godine, pa su dobri savetodavci novopečenim mladencima Katarini i Marku. Na jednom događaju koji je nedavno održan u našoj prestonici, Snežana je govorila o svojoj prijateljici, poznatoj pevačici, te otkrila kako podnosi trudnoću, ali i da li razgovaraju o svemu onome što gospođu Gobeljić uskoro čeka.

katarina grujic i marko gobeljic
printscreen/instagram 

- Kaća je bila na rođendanu, jako lepo izgleda, rekla sam joj baš da meni nikad lepše nije izgledala. Ona ima jednu neverovatnu energiju i autentične crte lica, stvarno je srećna žena, uživa u trudnoći.

Kaća ima i stariju sestru, tako da ne pričamo samo o trudnoći, deci, ona je bukvalno žena za sve i svaka joj čast - rekla je Snežana okupljenim novinarskim ekipama.

Podsetimo, Katarina i Marko su već neko vreme bili u vezi pre nego što su odlučili da stanu na ludi kamen. Pevačica je ostala u drugom stanju pre nego što su se venčali, te su tako rešili da ovog puta ne prave veliko slavlje, već da okupe samo najbliže.

printscreen/instagram Katarina Grujić i Marko Gobeljić

To su i učinili krajem avgusta ove godine, na salašu Nataše Bekvalac u Čeneju. Oni su se trudili da sve prođe u najvećoj tajnosti, ali je javnost saznala za ovaj događaj.

Katarina i Marko čekaju devojčicu, koja će na svet doći u decembru, a kako se navodilo, daće joj ime Katja. Njih dvoje su nedavno prema navodima medija, kupili stan u ekskluzivnom novobeogradskom naselju, a za ovaj životni prostor iskeširali su sumu od 400.000 evra.