Otkako su se nedavno venčali pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić gotovo su nerazdvojni.

Njih dvoje su odlučili da otputuju, a Kaća je tom prilikom podelila trenutak iz aviona koji je nasmejao sve njene pratioce na Instagramu.

Na fotografiji se vide novopečeni mladenci, koji su zbog pandemije korona virusa nosili zaštitne maske, ali Marko se odlučio za malo drugačiju varijatnu.

Fudbaler je navukao masku na oči i nos, ali ne i na usta, kako ga svetlost ne bi ometala dok spava. - Zanimljiv bračni par - napisala je Katarina uz fotografiju i dodala emotikone koje plaču od smeha.

kaca grujic i marko gobeljic
Instagram 

Podsetimo, Katarina je u 6. mesecu trudnoće, a ona i Marko čekaju devojčicu, kojoj su rešili da daju ime Katja. Pevačica i fudbaler imali su tajno venčanje na imanju Nataše Bekvalac u Čeneju, a Kaća je ranije pričala o trudnoći i venčanju.

- Nije ovo nikakva promena, zajedno živimo od januara, sada nam je samo još lepše. Mislili smo da će biti dečak, a kada smo saznali da će biti devojčica, odabrali smo ime Katja, mislim da se uklapa uz prezime.

Nisam ništa očekivala, bio je težak period, korona, niko nije imao nadu da će nešto krenuti na bolje - rekla je Katarina tada. Njih dvoje su nedavni kupili i luksuznu nekretninu u Beogradu, za koju su izdvojili 400.000 evra.

printscreen/instagram Katarina Grujić i Marko Gobeljić