Nakon tajnog venčanja, trudna pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić su, kako navode mediji, sada kupili stan u ekskluzivnom novobeogradskom naselju u koji će se useliti sledećeg meseca.

Detalje o luksuznoj nekretnini u kojoj će ovaj novopečeni bračni par navodno otpočeti svoj zajednički život otkrio je izvor blizak pevačici za "Alo!".

- Kaća i Marko su kupili prostran stan od stotinak kvadrata u sve popularnijem ekskluzivnom naselju gde već žive Saša Kovačević, Milica Pavlović, Steva Anđelković, Milica Todorović, Filip Krajinović i mnogi drugi, s tom razlikom što su se oni odlučili za nekretninu koja se nalazi u kuli ovog kompleksa - počinje izvor.

katarina grujic i marko gobeljic
printscreen/instagram 

- Za ovaj životni prostor iskeširali su sumu od 400.000 evra. Stan ima dva kupatila s italijanskom keramikom i sanitarijama od kojih je jedno vezano za njihovu spavaću sobu, prostran dnevni boravak sa spuštenim plafonima, dve spavaće sobe, dečju sobu, posebnu prostoriju za garderober i terasu koja se prostire duž celog stana. Kupili su čak i dva garažna mesta jer svako od njih ima svoj automobil - ispričao je dobro obavešteni izvor.

Iako je Kaća već u podmakloj trudnoći, ona nije želela da čeka neka zgodniji trenutak za prepravku sitnica po stanu pa su tako, po pevačicinim idejama, u stanu urađene posebne izmene.

- Kaća je imala ideje vezane za svoj novi životni prostor. Investitori su joj naravno izašli u susret, a baš to je i podiglo cenu stana. Posebne zahteve imala je što se tiče rasvete u stanu, a najviše pažnje posvetila je sređivanju sobe za svoju mezimicu - tvrdi izvor.

katarina grujic i marko gobeljic
printscreen/instagram 

Za kupovinu ove nekretnine bila je presudna lokacija i sam koncept organizacije naselja, što je Grujićevu posebno oduševilo.

- Kaća je dosta zauzeta, a uz sve to je kupoholičarka i ima bogat društveni život. Kula na Novom Beogradu je savršeni izbor jer se u okviru nje nalazi i tržni centar, teretana, velnes centar, bioskop, restorani… pa će joj praktično sve biti nadohvat ruke i na dva-tri koraka od porodičnog gnezda - završava izvor blizak Kaći i Marku.

U pomenutoj kuli su, kako se navodi, nešto pre Katarine i Marka stan je kupio i Novak Đoković koji će im biti prvi poznati komšija u zgradi koja bi trebalo da bude najviši stambeni prostor u Beogradu.

Podsetimo, Katarina Grujić krila je dugo da čeka dete sa svojim izabranikom Marko Gobeljić, a ponosni roditelji će u decembru dobiti ćerku, kojoj su odlučili da daju ime Katja.