BURME IZ LONDONA I SUZE RADOSNICE: Evo kako je izgledao NAJSREĆNIJI DAN Kaće Grujić i kada planira veliko VENČANJE

Kaća Grujić izgovorila je sudbonosno da, a iako je bilo u krugu najuže porodice i prijatelja venčanje je bilo romantično i bajkovito.

Katarina Grujić je i sa suprugom ostala da živi na Voždovcu
Instagram 

Pevačica Kaća Grujić, nakon prosidbe iznenađenja nedavno se udala za svog izabranika fudbalera Marka Gobeljića.

Iako se dugo nagađalo o njenoj trudnoći, a ona je vešto krila, presrećna novopečena mlada ipak je priznala da je u drugom stanju.

Zaljubljeni par organizovao je građansko venčanje pred oko petnaestak zvanica na zakupljenom imanju u Čeneju, koje je bajkovito dekorisao belo-zlatnim detaljima.

Katarina i Marko potrudili su se da njima i njihovim najmilijima intimno veselje ostane zauvek u sećanju, stoga su za tu priliku angažovali dva benda, a žurka je potrajala do sitnih sati, piše "Story".rs.

katarina grujic na svadbi
kurir 

Pevačica, koja je u šestom mesecu trudnoće, plesala je čitave večeri, a nakon ceremonije otkrila da je sve proteklo baš onako kako je zamišljala i da će venčanje pamtiti do kraja života.

- Još sam vrlo uzbuđena zbog svega što se dogodilo. Trenutak kada me je otac dopratio do čarobno dekorisane bašte, a zatim do romantičnih rajskih vrata ispred kojih su me čekali matičar i Marko ne može da se meri ni sa čim što sam do sada proživela. Toliko je sve bilo dirljivo da su mi suze radosnice nekontrolisano tekle, što nema veze s tim što sam u šestom mesecu trudnoće.

Zaista je sve do poslednjeg detalja bilo savršeno. Poznato je da smo mi žene malo umešnije kada je reč o ukrašavanju i stilizovanju, stoga mi je Marko taj zadatak rado i u potpunosti prepustio.

Želela sam prirodno cveće i zlatne detalje, pa je imanje bilo prekriveno belim ružama, dok su stolove krasili kristalni svećnjaci i detalji u zlatnoj boji. Zaista je sve bilo kao u nekakvom snu. Još uvek ne mogu sebi da dođem od uzbuđenja - rekla je pevačica za pomenuti magazin, pa objasnila zašto su rešili da ne prave veliko svadbeno veselje:

- O ne, nismo ga izbegli. Plan je da se u junu venčamo u crkvi, najverovatnije će to biti u Hramu Svetog Save, a potom ćemo za oko 650 zvanica prirediti veliku žurku.

Ispoštovaćemo sve tradicionalne običaje koje smo sada preskočili. Moći ćete Marka da vidite kako puca u jabuku, ali i kako pregovara s mojim bratom oko kupovine mlade.

Iako je bilo u najužem krugu porodice, slavlje i veselje nije izostalo do kasnih večernjih sati.

- Od deset sati uveče za atmosferu je bio zadužen drugi muzički sastav, po želji mog muža, tako da 12 sati gotovo niko od zvanica nije seo. Svi su bili na podijumu. Najveseliji među njima bili su moj i Markov otac. Pravi veseljaci - rekla je pevačica, koja je na ceremoniji nosila dve venčanice.

- Istina je, jednu za venčanje, a drugu za slavlje. Prva je bila jednostavna, na jedno rame, a druga malo provokativnija.

printscreen/instagram Katarina Grujić i Marko Gobeljić postali su roditelji

Pevačica je ispričala i kakve burme su odabrali ona i fudbaler.

- Prstenje smo poručili iz inostranstva preko prijatelja. Nažalost, dok je svako od nas izrazio želju koje će boje i oblika burma biti, nije ostalo mnogo vremena da odaberemo šta ćemo na njih da izgraviramo. Marko sada nosi običnu zlatnu burmu, dok sam ja odabrala roze zlato da mi se slaže uz verenički prsten, koji se takođe čekao iz Londona, zbog čega je veridba pomerena.

kararina grujic i marko gobeljic
Instagram 

Zaista sam imala sreće kada sam upoznala Marka. Divna je osoba, dobar čovek, privržen je porodici, patrijarhalan, veliki je džentlmen i ništa mu nije teško da uradi za mene, stoga jedva čekam da s njim, kao gospođa Grujić Gobeljić, iskrojim planove za budućnost.

Želela bih da ova ljubav među nama nikada ne utihne i da zajedno, srećni dočekamo duboku starost - istakla je Kaća za pomenuti list, te objasnila zbog čega je zadržala svoje prezime Grujić, uz koje je dodala Markovo Gobeljić.

- U potpunosti je shvatio moje razloge. Naime, karijeru sam počela kao Grujić, izgradila sam se kao pevačica pod tim prezimenom, stvorila hitove, okupila publiku pa ne bi bilo u redu da ga se tako lako odreknem.

Uslov je bio samo da dodam njegovo i to sam i učinila - rekla je Katarina, koja će u decembru na svet doneti devojčicu, kojoj su ona i suprug odlučili da daju ime Katja.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1