Mesecima unazad šuškalo se o trudnoći Katarine Grujić.

Pevačica koja je nedavno na intimnom slavlju rekla sudbonosno "da" svom partneru, fudbaleru Marku Gobeljiću, konačno je priznala da je u blagoslovenom stanju, a sada je prvi put pokazala stomak, s obzirom da ga je do sada uglavnom skrivala od očiju javnosti.

Emotivnom objavom obratila se svojim pratiocima uzbuđena što će uskoro postati mama.

"Najlepši trenutak u životu za mene je onaj kada sam podelila sa voljenom osobom da jedno malo biće, mešavina nas dvoje dolazi na svet! Ta sreća i osećaj se ne može opisati! Za mene, počinje neki novi život, lepši, ispunjeniji, odgovorniji, srećniji!Jedva te čekamo princezo naša", napisala je Kaća.

Pevačica je pozirala u cvetnoj lepršavoj haljini u kojoj smo imali prilike da je vidimo na jednom od storija sa venčanja koji su slučajno procurili u javnost, a komplimenti na račun izgleda i čestitke samo su se ređali.

"Prelepa trudnica", "Blistaš", "Sve najbolje", "Bićeš sjajna mama", "Nisam skoro videla nekog da ovoliko sija".. pisali su fanovi.

Podsetimo, Kaća i njen izabranik čekaju devojčicu za koju su odabrali ime Katja, a beba bi trebalo da dođe na svet u decembru.

Ukoliko ste propustili kako je izgledalo njihovo venčanje, možete to pogledati u galeriji ispod:

kurir Katarina Grujić na venčanju u avgustu 2021. godine.