Katarina Grujić se polako ali sigurno priprema da postane majka, pa se pobrinula da svaki detalj na njenom porođaju bude savršeno isplaniran.

Naime, Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić će dobiti ćerku kojoj su odabrali ime Katja, a sam porođaj planiran je u jednoj privatnoj klinici.

Izvor blizak mladoj pevačici otkriva da je sve spremno i da njen suprug Marko ne žali novca na privatnu kliniku gde će se folk pevačica poroditi, piše Blic.

Porođaj Katarine Grujić koštaće 4.000 evra.
Instagram 

- Čim je saznala da je u drugom stanju, Katarina je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj bolnici. Ni sekundu nije razmišljala gde će se poroditi, pa se opredelila za poznatu bolnicu u Beogradu u koju su išle mnoge poznate dame iz javnog života. Marko ju je u startu podržao - rekao je izvor i dodao da je Gobeljićeva odabrala najskuplji paket koji se nudi porodiljama.

- Iako na ovoj privatnoj klinici porođaj košta od 2.000 evra pa naviše, Kaća se opredelila za popularni i takozvani sveobuhvatni porođajni paket, koji će koštati nešto više od 4.000 evra.

Osim što je dobila apartman sa svim neophodnim stvarima, uključujući televizor, internet i posebno kupatilo, kao i boks za novorođenče u kome će biti sama tokom boravka na klinici, pevačica će imati i vrhunsku negu, ali i preventivne preglede nakon porođaja, kao i sekundarne tretmane za što brži oporavak od porođaja - tvrdi izvor i dodaje:

Katarina Grujić će se poroditi u bolničkom apartmanu na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.
Instagram 

- Kaći je od izuzetne važnosti bilo da pre i nakon porođaja medicinsko osoblje brine o njoj, pa je u paketu koji plaća suprug dobila babicu i doktore koji će joj na raspolaganju biti 24 sata.

Kaća Grujić je za kliniku i doktora koji će je poroditi, preporuke dobila od Snežane Borjan, supruge golmana Crvene zvezde Milana Borjana.

- One su se upoznale preko svojih muževa, a kada joj je ispričala svoja iskustva s ovom klinikom i doktorom koji ju je porađao, Kaća se nije dvoumila ni trenutka - završava izvor blizak pevačici.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!