KAĆA GRUJUĆ UŽIVA U TRUDNOĆI: Internet je raznežila prelepim prizorom, a u prvom planu je njen stomak 

Kaća Grujić je sa pratiocima na Instagramu podelila selfi iz lifta na kojem je pokazala stomak, a mnogi su prokomentarisali da sjajno izgleda.

katarina grujić je često isticala da gde god da ode, jedva čeka da se vrati svojoj porodičnoj kući
Instagram 

Popularna pevačica Katarina Grujić raznežila je fotografijom na kojoj je u prvom planu njen trudnički stomak.

Katrina i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić čekaju prvo dete, sudeći po objavama, pevačica uživa i blista u trudnoći koja joj i te kako prija. Ona i Marko čekaju devojčicu kojoj će dati ime Katja.

Iako je na početku krila da je u drugom stanju, te je preferirala široku garderobu, Kaća sada sa ponosom ističe trudnički stomak. Ona je sada sa pratiocima na Instagramu podelila selfi iz lifta, ona je pozirala dok se jednom drugom drži za trudnički stomak ističući ga.

kaca grujic pokzala stomak
Instagram 

Podsetimo, Katarina je nedavno organizovala tajno venčanje, pa otkrila da joj se život nije mnogo promenio otkako je postala gospođa Gobeljić.

- Nije ovo nikakva promena, zajedno živimo od januara, sada nam je samo još lepše. Mislili smo da će biti dečak, a kada smo saznali da će biti devojčica, odabrali smo ime Katja, mislim da se uklapa uz prezime. Nisam ništa očekivala, bio je težak period, korona, niko nije imao nadu da će nešto krenuti na bolje - ispričala je ranije Kaća.

printscreen/instagram Katarina Grujić i Marko Gobeljić postali su roditelji

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši