Katarina Grujić polako se priprema za veliku prekretnicu u njenom životu - uskoro će postati majka, te je, tik pred porođaj rešila da obraduje praticome serijom fotografija i pokaže kako izgleda u 9. mesecu.

Objave su raznežile mnoge koji su komentarisali da pevačica izgleda predivno, i zaista, dovoljan je jedan pogled na fotografije da se uverite u istinitost tvrdnji.

Kaća je pozirala u beloj košulji koju je vezala ispod grudi i modernim patchwork pantalonama koje su pravi bum na svetskoj modnoj sceni, a nosile su ih i brojne domaće influenserke. Ogrnuta kožnom jaknom Katarina se držala za stomak, a ispod objave je napisala:

"Žena. Majka. Šefica".

Komplimenti su se samo ređali, a fotografije su za kratak period prikupile preko 34 hiljade lajkova.

Inače, za bebin dolazak sve je spremno, a zaljubljeni par s nestrpljenjem iščekuje dan kada će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana.

Pevačica je pre izvesnog vremena otkrila da na svet stiže devojčica kojoj će dati ime Katja, a da je u drugom stanju potvrdila je predivnim fotografijama sa tajnog venčanja, a još njenih fotografija od kako je u drugom stanju pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/youtube, Instagram Katarina Grujić trudna