Dženifer Lopez izbacila je na tržište svoju kolekciju anti-age proizvoda za negu kožu na bazi maslinova ulja koje se na američkom tržištu odnedavno mogu kupiti u Sepfori. S obzirom na to da ima besprekorno lice, mnogi su pohrlili u prodavnice kako bi isprobali ovu liniju proizvoda.

Latino diva tada pridružila se nekolicini fanova u Sepfori u Miamiju gde je delila beauty tajne svojim obožavateljima.

Džej Lo za tu je priliku odabrala vrlo jednostavno, ali upečatljivo izdanje koje je pokrenulo raspravu na društvenim mrežama o idealnim komadima zavisno o visini pojedinca i njihovoj figuri.

PATCHWORK JEANS IZBEGAVAJU MNOGE ŽENE, ALI NE I ONA: Džej Lo u farmericama koje proširuju telo i "dodaju" kilograme
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nosila je, naime tzv. patchwork farmerice s potpisom Toma Forda koje su u potpunosti sakrile njenu siluetu. Reč je o modelu predimenzioniranih nogavica koje su se gotovo vukle po podu čak i uz nošenje cipela s visokom potpeticom, te koje su otežale kretanje popularne pevačice.

Ležerna kombinacija Dženifer Lopez podelila je žene na društvenim mrežama. Jedna strana smatra da je ovakav model farmerica pogrešan izbor za latino divu jer deluju neuredno, skraćuju i proširuju telo, dok drugi veruju da bi žene trebale nositi odeću u kojoj se dobro osećaju bez obzira na kroj. Kako se vama dopada model ovakvih farmerica, da li biste ih nosile? Glasajte u našoj anketi.

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas