Pevačica Katarina Grujić porodila se pre dva dana i na svet donela devojčicu Katju. Prva fotografija sa ćerkom raznežila je javnost, a iako od nedavno živi na Voždovcu sa svojim suprugom Markom Gobeljićem, pevačica ne krije koliko voli svoj porodičan dom.

Njih dvoje su stupili u brak krajem avgusta, a pevačica je do tada živela u porodičnoj kući, u čistom luksuzu. Jednom prilikom je otvorila vrata svog doma i u emisiji AmiG Show pokazala vilu na Voždovcu u kojoj je živela sa porodicom za koju je veoma vezana.

Kaća Grujić je često isticala da nigde ne može da se naspava kao u svojoj porodičnoj kući.
Instagram 

Kako je istakla, u ovoj vili Kaća je imala svoj zaseban stan koji je sadržao sve što joj je potrebno. Sredila ga je po svom ukusu i najčešće u njemu boravila. Imala je privatnost, a u isto vreme bila je uz svoje najmilije.

Kako kaže, nigde nikada nije mogla da se naspava kao u svom domu.

- Osam godina sa porodicom stanujem u ovoj kući na Voždovcu, a prethodno smo živeli u stanu. Rođena sam u Beogradu, prosto sam navikla na ovaj kraj. Svako od nas ima svoj stan i svako živi odvojeno, a ustvari smo zajedno. Svoj stančić sam opremila po ličnom ukusu i zaista se tu najprijatnije osećam. Kada želim mir, samo se osamim.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić žive u luksuznom stanu na Voždovcu.
Instagram 

To je nekada potrebno zbog posla kojim se bavim i turbulentnog života koji vode pevači. Najviše volim da sedim u dnevnom boravku, ali tu najmanje vremena provodim jer nisam toliko često kod kuće. Takođe, maštam o svom udobnom krevetu. Kada odem na put, stalno mi je u glavi moja spavaća soba, u kojoj se inače najbolje odmorim i naspavam. Ona je moja oaza.

Nekada me uhvati period kada sam neraspoložena, pa stalno ponavljam: "Hoću da idem kući kod mame". Svake nedelje menjam hotele, krevete, pa u tim trenucima čeznem za svojim kutkom - govorila je Katarina ranije.

Inače, Katarina Grujić i Marko Gobeljić danas žive u luksuznom stanu koji su, kako su mediji pisali, kupili nakon venčanja. Stan se nalazi u elitnom beogradskom naselju i ima oko stotinak kvadrata.

Kako izgleda porodičan dom pevačice, pogledajte u galeriji u nastavku:

Youtube Katarina Grujić pokazala je kako izgleda porodična vila u kojoj je odrasla

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!