Katarina Grujić danas se porodila i na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Katja. Pevačici i fudbaleru Marku Gobeljiću ovo je prvo dete, a uzbuđeni tata nije krio sreću.

Kako su još ranije otkrili ime za devojčicu su odabrali čim su saznali da će dobiti ćerku. Ono što je zanimljivo je da je ime Katja zapravo varijanta imena Katarina. Ime izvorno dolazi od grčkog imena Ekaterina.

Latinska forma imena je Catharina. Samo značenje imena nije potpuno razjašnjeno. Po jednom tumačenju izvedeno je od grčke riječi "hekateros" što znači "svaki od oboje".

Kća Grujić ćerki je dala ime Katja koje nosi posebno značenje.
printscreen/instagram 

Po drugoj teoriji ime vodi poreklo iz grčkog "katharos" (katarza) u značenju "čistoća, čistoća emocije". Katarina je u jednoj emisiji gde se prvi put pojavila trudna otkrila da je prvo mislila da će dobiti dečaka.

Marko Gobeljić objavio je prvu sliku ćerke.
Instagram 

"Mislili smo da će biti dečak, a kada smo saznali da će biti devojčica, odabrali smo ime Katja, mislim da se uklapa uz prezime. Nisam ništa očekivala, bio je težak period, korona, niko nije imao nadu da će nešto krenuti na bolje.

Meni su se ove godine ipak desile najlepše stvari. Verila sam se, saznala da sam trudna, a onda se venčali uz porodicu. Srećna sam na svim poljima, našla sam srodnu dušu, nadam se da će tako biti do kraja života", pričala je tada pevačica.

Kaća se danas porodila carkim rezom.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!