Nakon što su se tokom jučerašnjeg dana pojavili navodi da je "Hurricane" pred raspadom, članice popularne grupe oglasile su se i otkrile kakvo je pravo stanje u bendu.

Naime, one su za "Pink" potvrdile da su nesuglasice u grupi normalna stvar, ali da ništa nije onako kako se priča.

- Od prvog dana nas razvode. To ništa nije poteklo od nas, radimo zajedno, super nam ide i to je to - rekla je Ksenija Knežević.

Ksenija Knežević tvrdi da ih "razvode" od početka.
Instagram 

Nakon toga otkrile su i oko čega se najčešće svađaju.

- Naravno uvek se desi sukob u smislu ''Zašto si ti danas obula štikle, ako smo rekli da ćemo patike'', u tom smislu imamo čarke, a ne da je neka ljubomorna na neku. Uvek stavljamo problem u ruke stiliste, ako stilista izabere, nema ko šta da se ljuti, osim ako se međusobno dogovorimo i zamenimo - rekla je Sanja Vučić.

Sanja Vučić otkrila je oko čega se najčešće svađa sa članicama benda.
Instagram 

Podsetimo, glasine o raspadu prve su potekle od Sanje Vučić nakon jednog intervjua kada je izjavila da "sve ima svoj rok trajanja". Glasine su neko vreme utihnule sve do skoro kada je Ksenija Knežević obrisala sve fotografije sa svog profila.

Međutim, kako se kasnije saznalo, navodno je imala problem sa hakerima, da bi potom isplivalo da je imala nekih privatnih problema, te da je sa grupom u najboljem redu.

Priče o raspadu grupe "Hurricane" prva je potegla Sanja Vučić.
ATA Images/Antonio Ahel 

Ipak, iako su se Uraganke trudile da prikažu u javnosti da funkcionišu kao sat, kako Kurir piše, Ksenija se u proteklih nekoliko nedelja navodno žalila prijateljima da želi da napusti bend i da odnosi među članicama uopšte nisu tako idealni kako se čini. glavni problem bile su finansije, jer kada podeli honorar sa ostalim članicama grupe, muzičarima i menadžerom, nakon nastupa ostane samo 300 evra, što joj navodno nije dovoljno za život na kakav je navikla.

Hurricane tvrde da je među njima sve u redu.
ATA Images/Antonio Ahel 

Ipak, čini se da ćemo još neko vreme sigurno uživati u sjajnim hitovima "Uraganki", a da li će se grupa održati i u budućnosti, ostaje da vidimo.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!