Već neko vreme šuška se o raspadu grupe "Hurricane".

Priče je prva pokrenula Sanja kada je u jednom intervjuu od pre nekoliko meseci izjavila da "sve ima svoj rok trajanja". Glasine su neko vreme utihnule sve do skoro kada je Ksenija Knežević obrisala sve fotografije sa svog profila.

Sanja Vučić prva je pokrenula priče o raspadu grupe.
Youtube 

Međutim, kako se kasnije saznalo, navodno je imala problem sa hakerima, da bi potom isplivalo da je imala nekih privatnih problema, te da je sa grupom u najboljem redu.

Ipak, iako su se Uraganke trudile da prikažu u javnosti da funkcionišu kao sat, kako Kurir piše, Ksenija se u proteklih nekoliko nedelja žalila prijateljima da želi da napusti bend i da odnosi među članicama uopšte nisu tako idealni kako se čini.

Ksenija Knežević nezadovoljna je finansijama.
Instagram 

Navodno je glavni razlog zbog čega ne želi više da bude deo grupe "Hurricane" finansije.

Naime, kada posle nastupa honorar podeli sa ostalim članicama grupe, muzičarima i menadžerom, njoj ostaje svega 300 evra, što je nedovoljno za njene potrebe i život na visokoj nozi koji se očekuje od pevačice koja je član jedne od najpopularnijih ženskih grupa na ovim prostorima. Ksenija je zbog cele ove situacije očajna i ne zna šta da radi, a veliku podršku i utehu pruža joj njen dečko Nikola Todorović, s kojim je u vezi već pet godina.

Ksenija navodno želi da napusti bend i pre isteka ugovora.
Profimedia 

Inače, Ksenija, Sanja i Ivana su ove godine produžile ugovore, a da li će ga Kneževićka ispoštovati i ostati do kraja ili će plaćati penale zbog njegovog kršenja, ostaje da vidimo u narednom periodu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!