"IZVADIO JE PIŠTOLJ I PRISLONIO MI GA NA GLAVU" Relja Popović o STRAVIČNOJ PUCNJAVI u kojoj je za dlaku IZBEGAO SMRT

Mnogi ne znaju da je popularni pevač i glumac Relja Popović sa 19 godina upucan u stomak.

ATA Images 

Relja Popović godinama žari i pali domaćom scenom i ređa hit za hitom, ali odnedavno ga možemo gledati i u popularnoj seriji "Besa" gde glumi momka sa beogradskog asfalta.

Međutim, kao što u seriji upada u problem iz kog je mislio da će se daleko lakše izvući nego što je moguće, kako je i sam nedavno objasnio, pevač je i u realnom životu bio u situaciji u kojoj je za dlaku izbegao smrt.

Naime, mnogi ne znaju da je iako danas vodi miran i povučen život, sa samo 19 godina bio je upucan u stomak, a pukom srećom ostao je živ, doduše bez bubrega i slezine.

Kako se svojevremeno navodilo, Relja je kao maturant ugostiteljsko-turističke škole došao u sukob sa jednim čovekom nakon što mu je navodno vređao drugarice.

Relja Popović iako danas vodi miran život, u prošlosti je jedva izvukao živu glavu.
ATA Images 

Nakon pucnjave hitno je prebačen u Urgentni centar, gde je operisan a lekari su boreći se za njegov život bili primorani da mu odstrane bubreg i slezinu. Napadač je odmah uhapšen.

Kako je jednom prilikom i sam Relja ispričao, zbog ovog nemilog događaja on nije upisao glumu na FDU. Prošao je u prvom krugu ali su se, po njegovom mišljenju, mnogi plašili da fizički neće biti spreman za takav korak, pa nije primljen. On je kasnije završio glumu privatno, ali mu je i danas ostao žal što se više nije bavio tim poslom.

- Tog 22. maja 2008. godine bio sam u kafiću sa drugom i dve drugarice. Za stolom pored nas sedeo je neki čovek koji je imao četrdesetak godina. Bio je vidno pijan. Sve vreme je dobacivao mojim drugaricama, tražio je od njih da mu igraju na stolu, na šta sam ja odreagovao - ispričao je jednom prilikom.

Relja Popović reagovao je nakon što mu je nepoznati napadač navodno vređao prijateljice.
ATA Images 

- U verbalnoj raspravi u kojoj sam branio svoje drugarice konobarica nam je rekla da izađemo iz lokala jer mora da zatvori. Krenuli smo napolje i on je u tom trenutku izvadio pištolj i naslonio mi ga na glavu. Ne znam ni sam kako sam uspeo da spustim oružje i samo se sećam stravičnog bola u predelu stomaka. Pao sam na zemlju i izgubio svest. Probudio sam se u Urgentnom centru.

Zbog teške povrede abdomena Relja je u bolnici proveo mesec dana.

- Deset dana bio sam u šok-sobi sa dvadesetčetvoročasovnim nadzorom medicinskog osoblja. Morali su da me operišu jer je metak povredio vitalne organe. Veliku zahvalnost dugujem profesoru Đukiću koji me je operisao i sve vreme vodio moj slučaj. Ni danas ne znam kako bih mu se odužio za sve što je učinio za mene.

Relja Popović zahvalio se i javno doktoru koji mu je spasio život.
screenshoot/instagram 

Napadač je veoma brzo osuđen na šest i po godina zatvora.

- Svakom želim dobro, pa i tom čoveku, ako uopšte može da nađe način da živi sa tim što mi je uradio ‒ poručio je Relja Popović tada za medije.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši