Bivša manekenka, a sada vlasnica modne agencije, Dejana Živković, u četvrtom je mesecu trudnoće. Dejana i njen dečko, beogradski biznismen Filip Simović očekuju sina, piše Alo.rs.

Naime, buduća mama je srećne vesti podelila samo sa članovima svoje porodice i sa najbližim prijateljima.

dejana zivkovic
Instagram 

- Dejana i Filip su presrećni zbog toga što će postati roditelji. Iako im pol bebe uopšte nije bio bitan, saznanje da će dobiti dečaka ih je potpuno raznežilo - ispričao je za Alo! izvor blizak ovom paru, i dodao da se manekenka odlično oseća, ali da se pridržava svih saveta lekara koji joj vodi trudnoću.

- Ona odlazi na redovne ginekološke preglede i ultrazvuk. Prva tri meseca bukvalno nije nigde izlazila. Čuvala se i od korone i od drugih bolesti, virusa...

I sada je veoma obazriva, ali je odahnula kada je uradila sve testove neophodne u prvom trimestru trudnoće. Doktor ju je uverio da je sa bebom sve u najboljem redu i da se odlično razvija, pa je sada i ona mirna - dodao je izvor.

dejana zivkovic
Instagram 

Inače, Dejana Živković svog partnera ne pokazuje javnosti. Iako je aktivna na društvenim mrežama, svog budućeg muža retko pokazuje.

Kako se pisalo, par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, a činjenica da oboje žive u luksuznom novobeogradskom bloku, u kojem stanove imaju i Novak Đoković, Marija Šerifović, Saša Kovačević, dodatno im je olakšala viđanje.

dejana zivkovic
Instagram 

Naime, Filip Simović je sin uglednog biznismena i političara, školovao se u inostranstvu, a trenutno je vlasnik teretane. Takođe, vodi privatni porodični biznis u vezi sa transportom.

Dejana Živković
Instagram