Anđelka Prpić je publiku osvojila svojim šarmom i smislom za humor, a nedavno je u jednom intervjuu otkrila kako je jedna šaljiva situacija mogla da preraste u pravu katastrofu.

Naime, dok je Anđelka bila u osmom mesecu trudnoće, poznati glumac,Petar Strugar, pokušao je da je udari u stomak na snimanju serije.

On je, misleći da je u pitanju stomak od sunđera, koji se inače koristi u glumačkom svetu u svrhe snimanja, krenuo da udari rukom u njega, na šta je glumica odmah i reagovala.

petar strugar
Screenshot/Instagram 

 - Bila sam u osmom mesecu trudnoće, snimali smo moj pravi ultrazvuk, krenuo je da me udari jer je mislio da je u pitanju stomak od sunđera.

Rekla sam mu: "Ne, ne, stani, ovo je moj stomak!". Ja sam tu njega presekla i dva dana se tresao, nije mogao da dođe k sebi - istakla je Anđelka u emisiji na Hajp televiziji.

andjelka prpic
Instagram 

Petar Strugar nije imao informaciju da je glumica tada stvarno bila u drugom stanju, iz razloga što se dugo pre ovog događaja nisu videli, a traumu koju je dobio taj dan, vukao je do kraja snimanja serije.