Izgleda da je otkobar definitivno mesec promena i to drastičnih. Mnoge poznate dame odlučuju se na korake na koje bi retki mogli da se usude, makar kada je reč o fizičkom izgledu. Tako smo nedavno imali prilike da vidimo Editinu transformaciju, kao i novi izgled Sare Jo koja je skratila svoju kosu.

Otkako se pojavila na muzičkoj sceni, Senidah je pažnju privukla neobičnim, specifičnim stilom za koji su mnogi davali sinonim hrabrost. Neki su pojedine njene outfite nazivali "kesama za smeće", ali ona ne haje za negativne komentare.

senidah
printscreen/instagram 

Iako je jedno vreme nosila crvenu kosu, kojom su njeni obožavatelji bili oduševljeni, Senidah se postepeno vraćala u smeđu boju, zbog čega je duže vreme bila brineta.

Ovoga puta, niko nije očekivao da bi Senidah postala plavuša. Dugu kosu je znatno posvetlela, te pevačicu možemo videti u potpuno drugačijem izdanju.

senidah
Print Screen / Instagram 

Pevačica je najavila nastup u Zagrebu i tom prilikom okačila fotografiju svog novog imidža. Pratioci su oduševljeni kako pevačici stoji plava boja kose, dok su mnogi istakli da ne postoji trend koji Senidah ne može da iznese kako treba.

senidah
Print Screen / Instagram 

Podsetimo, Senidah se jednom prilikom dotakla svog detinjstva i otkrila šta joj je najviše falilo kada je bila mala:

- U detinjstvu mi je nedostajala ljubav. Kad sam bila mala to mi je najviše falilo. Tada sam i shvatila da hoću da stvaram samo za sebe, a ne za druge - rekla je Senidah.