Od kad se pojavila na balkanskoj trep sceni, ne znamo da li se više pisalo o njenoj muzici ili o modnim izdanjima na kojima bi joj zavidele i najveće zvezde.

Seniah je veoma brzo dobila titulu "modnog kameleona", a osim što je poznata po promenama imidža, veoma često se igra i sa frizurama i bojom kose.

Za pevačicu se često govori da je jedna od najlepših na ovim prostorima, a pratioci su znali da se našale da bi izgledala sjajno čak i da na sebe navuče džak za smeće. Ovog puta, Senidah je to zapravo i uradila.

Naime, trep diva okačila je fotografije koje su oduševile pratioce. Na prvoj je pozirala u pink džemperu sa karo šarama u plavoj, zelenoj i žutoj boji, ali donji deo outfita je ono što je pratioce nasmejalo do suza. Delovalo je kao da je na sebe navukla crne kese za đubre i tako formirala ogromne nogavice, a u opisu fotke je napisala: "Povuci desno za modni savet #3 (Model na slici nosi LARGE GRAND 90L)". Na sledećoj fotografiji bili su džakovi za đubre, a komentari fanova nisu izostali.

"Prodaja za kese after this", "Stoji ti i ovo čak", "Sad će porasti prodaja kesaza đubre", "Sad znam šta da ti kupim ako te ikad budem videla - kese za smeće", "A realno, najlepša si", "Nikada neću naći prave reci da ti opišem koliko si zaista posebna u mojim očima. Volim te", "Modni savet #3 kako se obući kao kesa za smeće", "Ma lepa je i džak krompira da navuče"... samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod fotki, a sa jednim se definitivno slažemo - ovoj ženi sve stoji, pa čak i ovakvo bizarno izdanje, a neke od njenih najboljih transformacija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Senida, modna izdanja