Popularna pevačica Senida, trebala je sinoć da nastupa na "Bedem festu" u Nikšiću, ali je u poslednjem trenutku odbila da izađe na binu, iako ju je publika čekala satima.

Lepa Slovenka oglasila se na svom Instagramu i svojim praticima poručila da neće nastupati.

- Ne znam šta da kažem, čekala sam na nastup od pola 12, evo sad je 1.49 ujutru. Čekam obuvena, obučena, sređena, ali nešto se desilo da, ono, ne zna kako da ode čovek da nastupa u takvoj situaciji, kad nije ispoštovan.

Tako da, dragi moji, vi koji ste došli, došla bih zbog vas, ne zbog njih, nego zbog vas. Ali 29. avgusta nastupam na Si densu, mislim da će biti u Budvi ove godine - rekla je Senida u svom uključenju na Instagramu i nastavila:

senida nije izasla na binu
Instagram 

- Svako ko je bio i čekao me, šaljem autobus ili dva, da vas pokupi ili odveze na koncert i da vas vrati kući. To je jedino što mogu da uradim u ovakvoj situaciji, mada to bi morali oni da urade, al' ajde - rekla je Senida.

Pevačica nije otkrila tačan razlog zbog kog nije nastupila u Nikšiću, osim što je rekla da nije ispoštovana. Ona je svojim obožavaocima poručila da slikaju karte sa Bedem festa, pošalju na njen mejl i da će dobiti karte za See dance.

Senida Hajdarpašić sve je popularnija na Balkanu, a važi za velikog profesionalca koji ima veoma stroge uslove pod kojima natupa.

senida odbila da izadje na binu
Instagram 

S obzirom na to da je među najtraženijim pevačicama na ovim prostorima, kada joj menadžeri i organizatori festivala ne ispune sve uslove, ona se jednostavno ne pojavi na bini.

Pevačica se pre nastupa u Nikšiću pojavila nedavno na zagrebačkom Prajdu, gde je sve iznenadila priznanjem da je deo LGBT populacije.

printscreen/instagram Senida