Poznata glumica Anđelka Prpić neko je ko je lepotom, harizmom i neposrednošću osvojio srce publike.

Zato i ne čudi veliko interesovanje za njen privatan život o kome je ona retko kad javno govorila.

A onda je došla vest da se nakon devet godina braka razvodi od Daria Prpića, što je mnoge više nego iznenadilo jer se njihov odnos često smatrao idealnim, a osmeh glumice nije nagoveštavao da su imali ikakvih problema.

andjelka prpic i njen novi muz
pritnscreen/instagram 

Nakon što je na njihovu priču stavljena tačka, Anđelku su odnedavno počeli da povezuju sa jednim biznsmenom, a njene komšije otkrile su za Blic da li su navodi istiniti.

"Viđao sam je sa momkom i to ne samo jednom, nego više puta. Viđam ih da šetaju zajedno, nikada se nisu na ulici poljubili, ali vidi se da su bliski. Deluje da se lepo slažu, nikad se nisu sukobili, a da je neko od suseda to čuo ili video. Inače, Anđelka je ovako prijatna i ljubazna komšinica. Gleda svoja posla i nema puno dodirnih tačaka sa nama", rekao je njen komšija.

Komšije o Anđelki Prpić i njenom novom dečku
printscreen/instagram 

"Ona je uvek dobro raspoložena, ali ne voli da je ljudi zagledaju i komentarišu. Dođe kod nas u kafić gde obično popije flaširanu vodu i gleda da se na zadržava puno, kako ne bi privlačila pažnju. Nisam primetio da ostavlja veliki bakšiš, jer obično narudžbine plaća kreditnom karticom", dodali su radnici iz obližnjeg kafića.

Jedna od prodavačica kaže da često primeti kako glumica papire drži u ruci dok šeta i da sa njih nešto čita, dok pretpostavlja da su to tekstovi za uloge koje priprema.

"Često je odsutna kada pazari kod nas ili kada šeta ulicom. Nekako imam osećaj da je potpuno isključena od ovog običnog sveta. Uvek u rukama ima neke papire, kao da iščitava uloge napisane za nju. Nisam nikada zagledala šta tačno na papiru piše, jer je nekulturno, ali pretpostavljam da je to u pitanju. Ovako je sasvim normalna, skromna i korektna komšinica. Kako ne pravi skandale javno, tako ih ne pravi ni u privatnom životu", rekla je ona.

andjelka prpic
printscreen/youtube 

Komšije ističu i da je Anđelka Prpić veoma posvećena svom sinu Jakši od kog se ne odvaja.