RAZVOD NAKON DEVET GODINA BRAKA: Neispričana priča Anđelke Prpić

Da li je stih čuvene pesme „Smehom strah pokrijem uvek“ nova mantra harizmatične glumice?

Print Screen/Instagram Anđelka Prpić 

Možda bi mnogi od nas voleli da imamo moć da pojedine trenutke iz života obrišemo jednom običnom gumicom. Greške, usponi, padovi, uspesi, propale i neuspele ljubavi sastavni su deo života svakog čoveka, a ako ste mislili da poznatim zvezdama ide sve od ruke, tu smo da vas razuverimo. I oni su nekoliko puta pokušavali isto.

Brojna pitanja novinara nailazila su na odgovore poput „To je normalno, sve to čini život“, ali zanimanja javnih ličnosti ne bira koliko je interesovanje publike za njihov privatan život.

Otkako se pojavila vest da se harizmatična glumica Anđelka Prpićrazvodi, nagađanja ne prestaju. Razlozi se pretpostavljaju, Anđelka se ne oglašava, a ovim povodom je jednom prilikom izjavila da ne želi da komentariše ovu temu.

Ipak, izgleda da je u glumičinom braku sa Dariom Prpićem postojao neko treći. Ni manje ni više nego Ava Karabatić, devojka koja je putem svog storija i potvrdila ove navode.

Ne mogu ni sebe, ni vas lagati, istina je. Dogodilo se to samo jednom", napisala je ona.

Za to vreme, Anđelka je mir pronašla u planinskim predelima. Ne želeći da se oglašava, jednom fotografijom je još jednom stavila do znanja da detalje iz privatnog života neće komentarisati.

Priroda, sunce i osmeh. Baš onako kako Anđelku i njen život zamišljamo.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 7