Definitivno ne. Intimni problemi, bolne menstruacije, pokušaji da dobijemo bebe - nisu teme o kojima treba da pričamo tiho. Kako kroz ovakve stvari ne bi prolazili bez podrške i razumevanja, kompanija Libresse pokrenula je kampanju #pričeiznutra koja daje glas i prostor ženama da pričaju o svim onim stvarima o kojima se ne priča. Stvarima koje su zapravo veoma važne.

Libresse je otvorio prostor za dobre, loše, slatke, gorke, za naše priče. Za vaše priče. Za priče iznutra - priče koje poseduje svaka žena. Mogućnost i podstrek da otvoreno kažemo kako se osećamo - jer da bismo upoznali jedni druge, da bismo pomogli jedni drugima, da bismo videli jedni druge, sve naše prave #pričeiznutra moraju biti saslušane i podeljene.

Podelite vašu priču, saslušajte druge ili jednostavno - pružite podršku. Koristite i pratite hešteg #pričeiznutra na društvenim mrežama i postanite deo zajednice koja glasno i otvoreno podržava, menja i ruši tabue.

Ako želite da date glas, ali da za početak ostanete anonimni - i to je sasvim u redu. Posetite sajt Libresse i stranicu kampanje i pošaljite priču koja će postaniti nečija podrška i razumevanje.

Hajde da zajedno pričamo i podržimo - i dobre i loše priče. Priče uz koje rastemo, priče zbog kojih se smejemo i plačemo, priče kojima treba razumevanje - #pričeiznutra.

Pogledajte video kampanje: