Otkako su navodi da se razvela od supruga Daria Prpića postali sve aktuelniji, Anđelka Prpić nije želela da se oglašava. Tek poneku objavu bismo videli na njenom Instagram profilu, uglavnom one koje se tiču posla ili zajedničkih trenutaka sa svojim sinom.

Striktno se drži toga da ne želi da komentariše svoj privatan život, a vreme je posvetila raznoraznim izletima i sinu, a često apeluje i na humanitarne akcije i pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

U razgovoru za „Blic“, Anđelka je otkrila da uvek teži rešavanju problema, ali i da ponekad zna da se povuče pred istim.

„Umem i glavom kroz zid, a umem i da zabijem glavu u pesak i čekam da prođe. Svi smo ponekad slabi, ponekad najhrabriji. Težim uvek ka rešavanju, ali moramo ići svojim tempom. Pomaže gurka, tu uleću prijatelji. Psihoterapije su najbolji put definitivno“, rekla je glumica i dodala:

„Naravno da je svakome potrebno rame za plakanje, ali i trezven pogled... Mi žene smo sklone da sve delimo. Ali nema to veze sa ženskim tračarenjima. Delimo i tugu i radost. Sećam se da kada sam dobila svoju prvu glavnu ulogu u “Žene sa Dedinja” nisam mogla da se radujem dok nisu stigle moje najbolje prijateljice. Tek kada sam njima rekla, sve je dobilo značaj“, ističe glumica.

Vreme provedeno sa sinom je neprocenjivo, a kako kaže, on joj uvek mami osmeh na lice.

„Svako vreme, razdoblje, nosi svoje breme. Nisam pristalica da se potencira kako je ovo nikada gore za odrastanje. Promišljeno i istrajno sa puno ljubavi. Čini mi se da je to dobar put. Moramo sebe da popravljamo da bismo i njima bili dobri. Sve to su zadaci koji, koliko god da nas nekada brinu, lepi su i raduju me“, rekla je Anđelka.

Podsetimo, Anđelka i Dario upoznali su se 2011. godine, a kada su se pojavile informacije da ju je muž prevario sa Avom Karabatić, Anđelka je kratko odgovorila:

„Nemam na to nikakav komentar“.