Glumica Marija Petronijević, koja se u devetom mesecu trudnoće zarazila korona virusom, oglasila se na svom Instagramu i sa pratiocima podelila da je ozdravila.

Iako isprva nije imala nameru da išta otkriva javnosti o detaljima bolesti, informacije su procurile.

- Korona negativna! Emotivno pozitivna - napisala je glumica, uz fotografiju na svom Insta storiju.

Podsetimo, Marija je dobila koronu u 9. mesecu trudnoće, a prethodno se u 8. mesecu vakcinisala. Marija se nedavno oglasila i na Fejsbuku i obavestila sve o svom zdravstvenom stanju.

marija petronijevic
Instagram 

"Što se tiče mog zdravstvenog stanja stvari za sada stoje ovako: Već 5 dana sam bez temeprature, biohemija i krvna slika sada izgledaju kao kod zdravog čoveka. Nos je i dalje blago zapušen.

Mnogo trudnica me je pitalo u vezi sa vakcinacijom, vakcinisala sam se i revakcinisala u 8 mesecu trudnoće, i najverovatnije zahvljajući vakcini za sada prolazim sa blažim simptomima. Hvala lekarima koji su mi objasnili šta su prednosti vakcinacije", napisala je nedavno Marija.

Instagram marija petronijević

Podsetimo, srpska Monika Beluči, kako je još zovu, odselila se pre nekoliko godina iz Beograda i posvetila se poljoprivredi, a u glavni grad dolazila je samo ukoliko ima gostovanja ili bitne obaveze.

Od glume nije potpuno odustala, ali joj život na selu daleko više prija. Nedavno se saznalo da čeka dete sa misterioznim muškarcem kog krije od očiju javnosti, a koji je, po njenim rečima "onaj pravi".