Marija Petronijević je u devetom mesecu trudnoće, a kako je dobila koronu, glumica se često obraća svojim pratiocima. Tako je pre par dana otkrila kako se oseća i da veruje da zahvaljujući vakcinaciji prolazi sa blažim simptomima.

Danas je deseti dan kako glumica ima koronu, pa je uz fotografiju sa sela Visibabe, opisala kakvo joj je trenutno zdravstveno stanje.

marija petronijevic
Instagram 

- Dan deseti. Bolest se bliži kraju. Sada bez bilo kakvih simptoma. I dok čekam da se potpuno oporavim, nastavljeni su zemljani radovi. Hvala Bobanu i Boki koji nadgledaju radove, dok traje moja sprečenost. Put će biti završen pre zime. Na selu uvek ima da se radi - napisala je Marija na svom Instagram profilu.

- Nakon konsultacija sa profesorima Medicinskog fakulteta u Beogradu, vakcinisala sam se vakcinom koja je preporučena trudnicama - rekla je Marija nedavno.

- Još u momentu vakcinacije, objašnjeno mi je da virus mutira, da forme virusa s kojim mogu doći u kontakt mogu biti izmenjene i da će vakcina pomoći u segmentu potpune ili delimične zaštite. Objasnili su mi da ću, u slučaju infekcije, imati spremnu količinu antitela i da će organizam brže naći načina da se izbori.

Računajući na to, nastavila sam da se pridržavam epidemioloških mera, koje su podrazumevale distancu i nošenje maske u svakodnevnom životu. Međutim, živeti okružen ljudima koji i dalje ne veruju u koronu ili zanemaruju epidemiološke mere znači biti izložen stalnom riziku od obolevanja i mogućem zaražavanju, bilo da ste u prodavnici, na benzinskoj pumpi, pijaci, pekari ili bilo kom mestu - rekla je glumica.

marija petronijevic
ATA Images 

Iako je svoju trudnoću duži period skrivala od očiju javnosti, Marija je nedavno progovorila o svom emotivnom partneru.