"MOGU DA SE PORODIM SVAKOG DANA" Marija Petronijević ipak ima koronu, otkrila kakve simptome oseća

Marija Petronijević bori se sa koronom u 9. mesecu trudnoće, a sada otkriva svoje zdravstveno stanje.

marija petronijevic
printscreen/instagram 

Juče se u medijima pojavila vest da je naša poznata glumica koja je trenutno u 9. mesecu trudnoće, Marija Petronijević, dobila koronu.

Glumica se oglasila na Instagramu tvrdeći da su iskorišćeni delovi privatnog razgovora i najavila tužbu, a danas je progovorila ne samo o ocu bebe, već i o zdravstvenom stanju.

Kako je rekla za Alo, tokom cele trudnoće pridržavala se svih epidemioloških mera, a drugu dozu vakcine primila je u osmom mesecu trudnoće. Iako nije želela da ova informacija dospe u javnost, Marija je otkrila da dane pred porođaj provodi u izolaciji, ali i da osim glavobolje i bola u mišićima nema veće tegobe.

"Za sada je moje zdravstveno stanje dobro. Prvi dan sam imala temperaturu 37,4, od tada je nemam. Imam bolove u mišićima, glavobolju i zapušen nos", objasnila je Marija, koja otkriva da joj najteže pada to što je u poodmakloj trudnoći, te da može da se porodi svakog dana.

Marija Petronijević 26042017_021.jpeg
ATA Images 

"Dodatno stvar otežava to što sam ušla u deveti mesec trudnoće, pa bi hipotetički porođaj mogao da se desi bilo kada. Trenutno sam izolovana da neko od meni dragih i bliskih ljudi ne bi dobio koronu, jer mi je zdravlje svih na prvom mestu. U slučaju pogoršanja zdravstvenog stanja svakako ću se javiti u bolnicu", rekla je glumica, pa objasnila da je preduzela sve mere da bi tokom pandemije koronavirusa zaštitila svoje zdravlje.

marija petronijevic otkriva da ima koronu
ATA Images 

"Analize krvi radim na 48-72 sata i lekari to prate. One su za sada u granicama onoga što se kod korone može očekivati. Vakcina je, prema procenama srpskih lekara, dala neki nivo zaštite i zato za sada imam lakše simptome. trenutno se osećam dobro u fizičkom smislu. Nadam se brzom potpunom oporavku, jer još uvek ima poslova koji se tiču poljoprivrede koje nisam završila, a koje želim samostalno da obavim pre porođaja", rekla je za kraj glumica.

marija petronijevic odselila se na selo
Instagram 

Podsetimo, Marija Petronijević se pre nekoliko godina vratila u rodno selo Visibaba, pored Požege, gde se bavi poljoprivredom, a u Beograd dolazi samo kada ima poslovne obaveze. Svoj privatni život krije od očiju javnosti te je tek nedavno u medije dospela informacija da je u drugom stanju, a identitet partnera nije želela da otkriva.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši