Pre nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest da je Marija Petronijević trudna.

Identitet oca bebe nije poznat, kao ni u kom mesecu trudnoće je glumica, jer je kao i do sada svoj privatni život ljubomorno čuvala od očiju javnosti.

Na temu ljubavi Marija je uvek nerado govorila, a iako su je povezivali sa mnogim poznatim muškarcima poput tv lica Baneta Jankovića, jedino je poznato da je srpska Monika Beluči, kako su je zvali, svojevremeno bila u vezi sa proslavljenim sportistom Vladom Mandićem koji je važio za jednog od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni.

marija petronijevic sa vladom mandicem
youtube paparazzo lov 

Da je veza bila ozbilja svedoči i to što je par i živeo zajedno, međutim, ipak je usledio raskid, a o razlozima razlaza nikada nisu hteli javno da govore.

Nakon ovoga, Marija je donela odluku da napusti Beograd i vrati se u rodno selo Visibabe kod Požege, gde je počela da se bavi poljoprivredom i uzgajanjem jagoda.

marija petronijevic se vratila na selo
ATA Images 

U prestonici se pojavljivala samo ukoliko ima jak povod kao što su javni događaji i gostovanja, međutim, mnogi su se pitali zašto je "daske koje život znače" zamenila okopavanjem i riljanjem.

Jednom prilikom glumica je otkrila da je još pre 10 godina dobila želju da se vrati na selo.

U Visibabama su mi roditelji i malo boravim kod njih, a malo u Požegi. U Beograd dolazim kad god moram i nije mi problem da budem na toj relaciji. Inače, u Beogradu sam živela četiri godine, ali sam i tada često odlazila kod roditelja. Odlučila sam da se vratim u rodno mesto jer sam shvatila da ću, kada budem imala stalno zaposlenje, morati definitivno da se preselim, pa zašto da još ne koristim priliku da budem sa svojim najbližima - rekla je za Hello.

Međutim, seoski život joj se osladio, te je uprkos tome što ni malo nije lak, donela odluku da na selu ostane do daljnjeg.

Iako su mnogi bili šokirani da lepu glumicu vide kako radi teške poslove, ili vozi traktor, na Instagramu je stala na put govorkanjima:

Nema tog poštenog posla, kog bi čovek mogao da se stidi i srami. U zemlji seljaka na brdovitom Balkanu, oni su ti koji uvek mogu ići podignute glave, jer su svoj narod i svoju zemlju branili i odbranili, hranili i nahranili, čuvali i sačuvali… Nije im lako. Ja to znam – napisala je glumica u postu na Instagramu.

Instagram marija petronijević

Prošle godine Marija se oglasila i otkrila kako je korona uticala na njeno bavljenje poroprivredom, otkrivši da joj definitivno nije bilo lako.

- Korona je učila mnogo toga u mom životu. Udaljila me nevoljno, fizički od nekih ljudi i donekle do osnovnog posla kojim se jesam bavila poslednjih petnaestak godina, ali me istovremeno približila životu koji neizostavno teče, i dešava se, i koliko god mi "zatvoreni" zbog straha ili propisa čekali da prođe korona, zapravo prolazi život. Imala sam tu sreću da mogu da radim nešto drugo što volim i želim - napisala je glumica Marija Petronijević.

Dodala je:

- Moje poljoprivredno gazdinstvo polako počinje da liči na prosečnu srpsku kuću na selu u kojoj ima svega dovoljno za sreću i zadovoljstvo sa danonoćnom obaveznom, onu kuću koja se ne boji dolazećih dana, jer nema vremena za strah - stoku treba nahraniti i napojiti, njive zaliti i opleviti, voće orezati, obrati ili pokupiti... I dok čeka da prođe korona, gledam kako se nešto oko mene stvara, rađa, uređuje i čini moj život ispunjenim. A kada prođe korona oni od kojih sam bila fiziki daleko, kada se posetimo, imaće priliku da sa mnom uživaju u prizoru onog što sam za to vreme uradila i uz nesebičnu pomoć prijatelja i dragih mi ljudi, svojim rukama stvorila.

Iako nema problem da sa pratiocima deli svakodnevne trenutke, sa druge strane, povodom priča o trudnoći se nije oglašavala, a ko zna, možda će u budućnosti popusti i ipak predstaviti i široj javnosti svog izabranika.