Marija Petronijević trenutno je u 9. mesecu trudnoće, što je do skora uspešno skrivala.

Glumica je oduvek bila poznata kao neko ko privani život drži dalje od očiju javnosti, a tako je bilo i ovaj put.

Sada je za Blic prvi put progovorila o emotivnom partneru, ali i o svom zdravstvenom stanju nakon što se u toku jučerašnjeg dana polemisalo da ima koronu.

- Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako - rekla je Marija.

marija petronijevic progovorila je o ocu deteta
ATA Images 

  Glumica je takođe progovorila i na temu života na selu.

- Poljoprivreda je nešto sa čim sam se rodila. Ona je bila sastavni deo života, ne samo mog, nego mnogih iz moje generacije, koji su iz provincije, jer skoro da nema nekog ko nije imao babu i dedu na selu, koji su se bavili poljoprivredom, u daleko većoj meri od one u kojoj ja danas jesam. Objektivno sam „prisutna“ samo u nekim segmentima poljoprivrede, oživljavajući na taj način ono što je već postojalo u mom neposrednom okruženju. Glumica je epitet koji sam stekla baveći se tim poslom. Ne mogu reći da mi prija ni jedan, ni drugi epitet posebno. Najviše mi prija da me zovu Marija. A prepoznaju po osobinama koje imam.

Porođaj i dolazak bebe neće je sprečiti da radi čim se za to stvore uslove.

- Postoji projekat koji je trebalo da staruje u decembru, ali koji će iz drugih razloga biti pomeren. Takođe postoje i projekti koji su planirani za kraj 2022. godine i sredinu 2023. što bi trebalo da znači da ću se sa publikom družiti i na taj način.

Petronijevića je svakodnevnim objavama na društvenim mrežama gde pokazuje kako vozi traktor, okopava jagode, šiša ovce, plasti i sprema kućice za kokoške mnogima pokazala kako izgleda rad na selu i inspirisala ih.

marija petronijevic vozi traktor u trudnoci
Instagram 

- Dobijem po koju poruku u kojoj mi pišu da jesam inspiracija. Naravno, postoje i komentrari ispod fotografija, u kojima me hvale. Bitno je da svako radi ono što je do njega i da postupa u skladu sa svojom unutrašnjom potrebom. Ne da bude dopadljiv drugima, nego da bude ugodan pre svega sebi - kaže glumica koja otkriva i koje su borbe koje poljoprivrednici ovih dana vode.

- Što se borbe tiče vodim je svakodnevno sa obavezama koji je ovaj posao nametnuo. Pretpostavljam da istu borbu vode svi oni koji su se opredelili za slične ili iste poslove. Možda bi, udruženi mogli jedni drugima više pomoći. Na primer u polju, na nekoj mobi, a kada isrcpimo i to, možda kada bi glasnije govorili, možda bi nas bolje čuli i neki drugi koji bi nam mogli pomoći, objasnila je Marija kojoj treba pomoć oko gazdinstva.