Poznata glumica Marija Petronijević dobila je koronu u 9. mesecu trudnoće.

Iako isprva nije imala nameru da tako nešto otkriva javnosti, informacije su procurile, a ona je nedavno potvrdila navode otkrivši da su simptomi blagi zahvaljujući vakcinaciji.

Sada se oglasila na svom Fejsbuk profilu i otkrila kako se oseća.

"Što se tiče mog zdravstvenog stanja stvari za sada stoje ovako: Već 5 dana sam bez temeprature, biohemija i krvna slika sada izgledaju kao kod zdravog čoveka. Nos je i dalje blago zapušen.
Mnogo trudnica me je pitalo u vezi sa vakcinacijom, vakcinisala sam se i revakcinisala u 8 mesecu trudnoće, i najverovatnije zahvljajući vakcini za sada prolazim sa blažim simptomima. Hvala lekarima koji su mi objasnili šta su prednosti vakcinacije", napisala je Marija.

marija petronijevic oglasila se na fejsbuku
pritnscreen/facebook 

Mnogi su je podržali i pohvalili što javno govori o svemu, iako se moglo pročitati i par komentara u kojima su glumici poručivali da joj vakcinacija nije potrebna.

"Šteta što si se vakcinisala, ne treba ti to", glasio je jedan, ali Marija nije odreagovala na provokacije.

marija petronijevic otkrila kakve simptome ima
ATA Images 

Podsetimo, srpska Monika Beluči, kako je još zovu, odselila se pre nekoliko godina iz Beograda i posvetila se poljoprivredi, a u glavni grad dolazila je samo ukoliko ima gostovanja ili bitne obaveze.

Od glume nije potpuno odustala, ali joj život na selu daleko više prija. Nedavno se saznalo da čeka dete sa misterioznim muškarcem kog krije od očiju javnosti, a koji je, po njenim rečima "onaj pravi".