Marija Petronijević trenutno je u 9. mesecu trudnoće, a identitet oca bebe skriva od javnosti.

Glumica nikad nije bila neko ko svoj privatni život servira na tanjiru, te se o njenom ljubavnom životu ne zna toliko.

Ipak, u javnosti je poznat identitet dva poznata momka sa kojima je bila u vezi pre nego što se skrasila uz misterioznog muškarca.

Naime, poznato je da se glumica ranije zabavljala sa Branislavom Jankovićem koji se proslavio u jednom rijaliti formatu, a koji je inače i bivši dečko popularne pevačice Katarine Živković.

- Marija i Bane su bili u vezi pre nego što je on ušao u rijaliti i od tada se više nisu ni videli ni čuli. On je započeo romansu sa Kaćom, a lepa glumica je nešto kasnije započela vezu sa Vladom Mandićem - rekao je za "Alo!" tada izvor.

branislav jankovic zabavljao se sa marijom petronijevic
pritnscreen/instagram 

Međutim, takođe se zna i da je "srpska Monika Beluči" kako je još zovu, svojevremeno bila u velikoj ljubavi sa rukometašem Vladom Mandićem, koji važi za jednog od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni. Njih dvoje su jedno vreme čak i živeli zajedno.

marija petronijevic i vlada mandic nekad
youtube paparazzo lov 

Glumica i sportista zbog ove veze mesecima su bili u žiži javnosti, ali o razlozima raskida nikada nisu želeli da govore za medije.

Marija je potom odlučila da napusti Beograd i vrati se u rodno selo Visibabe kod Požege, gde je počela da se bavi poljoprivredom i uzgajanjem jagoda.

Podsetimo, da je glumica u drugom stanju saznalo se tek nedavno, a prema poslednjim informacijama Marija ima i korona virus, ali su simptomi za sada blagi s obzirom da je i vakcinisana.