Srpska manekenka Dejana Živković uskoro će se ostvariti u ulozi majke, a kako smo već pisali, ona i njen izabranik očekuju sina. Manekenka je u 4. mesecu trudnoće, ali mnogi se pitaju ko je Filip Simović koji je osvojio njeno srce?

Filip je biznismen i sin savetnika Ivice Dačića. Ima 29 godina i živi u Beogradu, u luksuznom novobeogradskom bloku, u kojem stanove imaju i Novak Đoković, Marija Šerifović, Saša Kovačević.

dejana zivkovic
Instagram 

Školovao se u inostranstvu a trenutno je i vlasnik jedne teretane u Beogradu. Osim toga, Filip vodi porodični biznis koji je povezan sa transportom, a u toj firmi je i generalni direktor.

O emotivnom životu Dejane Živković često se pisalo. Obeležen je brojnim usponima i padovima.

dejana zivkovic
Instagram 

Manekenka je jednom prilikom otkrila kakvog muškarca priželjkuje, kao i da je mediji neće videti sa dečkom ukoliko joj taj dečko ne bude suprug.

- Inteligentan, stabilan, zreo, onaj koji je proputovao svet… Jednostavno, moraju da postoje teme o kojima bismo razgovarali i mora da mi drži pažnju.

Želim muškarca od kog mogu nešto da naučim, a ne nekog balavca koji samo gleda moje fotografije na društvenim mrežama - rekla je Dejana jednom prilikom za "Kurir".

Iako sa Filipom ne objavljuje fotografije na društvenim mrežama, jednom prilikom je objavila fotografiju na kojoj razmenjuje poljupce sa Filipom, a svojevremeno je prokomentarisala i svoje provokatvine slike.

- Čini mi se da puno ljudi ima pogrešnu sliku o meni baš zbog tih fotografija. Bavim se modelingom, moj posao zahteva od mene da se "provokativno" fotografišem i to je sastavni deo mog posla.

dejana zivkovic
Instagram 

Ako je slikanje za neku kampanju donjeg veša, sigurno neću biti obučena u skafander. Volim svoje telo i nemam problem da ga pokažem. Muškarci su neumorni, ali na to sam navikla. Ne obazirem se, niti mi znači.