Glumica Bojana Ordinačev svoj privatni život krije daleko od očiju javnosti. Koliko joj to polazi za rukom, govori činjenica da svog emotivnog partnera, sa kojim je pre par dana dobila sina, krije već čitavu jednu deceniju.

Glumica se porodila u 40. godini, a emotivnom fotografijom bebe raznežila je javnost.

bojana ordinacev
screenshoot/instagram 

Ipak, zašto Bojana ne želi da javnost zna za njenog partnera i ko je tajanstveni muškarac koji je osvojio njeno srce?

Niko ne zna ko je, kako se zove, čime se bavi i niko nikada nije uspeo da ih uslika zajedno.

Kada je reč o privatnom životu, Bojana nikada nije prešla granicu koju je davno postavila. Oduvek je ljubazno eskivirala odgovore na pitanja o ljubavi i majčinstvu, da prosto ne možete da se naljutite. I sada, kada su uz fotografiju bebe mnogi očekivali da će obelodaniti ko je otac, ostala je dosledna svojoj odluci.

Bojana je zbog partnera zavolela moto-trke, koje često zajedno posećuju, a jednom prilikom je istakla da joj je važno da sa partnerom ima pre svega prijateljski odnos.

bojana ordinacev
screenshoot/instagram 

- Sasvim sam normalna devojka, imam normalnog dečka i mislim da smo kao svaki drugi par. Ništa ja tu ne bih menjala. Sigurno sam i na tom polju napredovala u odnosu na početak. Sa dečkom, pored partnerskog odnosa, negujem i drugarski. Jedno drugom smo zaista porodica - rekla je Bojana jednom prilikom.

- Odnos partnera, bilo da su u vezi ili braku, neće očuvati ni lepota, ni privlačnost, ni novac, neće ga popraviti ni sedmo dete ukoliko nije zasnovan na ljubavi i razumevanju. To je suština i tu leži sva snaga. To je tvoje utočište, mesto gde tražiš zaštitu kada je najteže, gde te vole kakav god da si, nešto samo tvoje što te leči, punjač na koji se uključiš kada se baterije isprazne - rekla je glumica jednom prilikom za "Hello".

bojana ordinacev
ATA Images/Antonio Ahel 

Pre nego što je obelodanila da je u drugom stanju, glumica nije krila da želi da postane majka.

- Želim da imam svoje dete i očekujem da će se to i desiti. U životu žurimo da mnoge stvari što pre ostvarimo, a zapravo samo treba pustiti da se same dogode. Mi tu malo možemo da učinimo, zato samo treba da sačekamo najbolje vreme za neke želje. Mislim da će tako biti i sa mnom, rekla je glumica pre četiri godine za domaće medije.