"Squid game" serija postala je svetska senzacija gotovo preko noći. Nezapamćeno je vreme kada je neka serija izazvala toliko reakcija, a koja je i službeno podigla gledanost na Netfliksu.

Bizarna i jeziva priča o igranju tradicionalnih korejskih dečjih igara za život ili smrt nešto je što je okupiralo pažnju brojnoj publici, pa je tako njen nastavak iščekivan među publikom.

Pri izlasku serije, bilo je gotovo pa nemoguće bilo kročiti na bilo koju popularnu društvenu mrežu, a da se ne priča o seriji "Squid Game".

Ni, najmanje rečeno, nesvakidašnja priča je nije sprečila da sve u vezi sa njom postane viralno.

Autor serije Squid game potvrdio da će se snimati i druga sezona
Print Screen / Youtube 

Autor serije Hwang Dong-Hyuk, pokušavao je u više navrata da ekranizuje svoje delo skoro pa 10 godina, a sve to vreme nailazio je samo na odbijanja.

Jedno je sigurno, očito je serija na male ekrane stigla u pravo vreme, a sve njene obožavatelje razveseliće i vest kako je sam autor potvrdio snimanje serije "Squid Game 2".

"Toliki je pritisak, tolika potražnja i toliko ljubavi kad je reč o drugoj sezoni. Tako da se na neki način osećam kao da i nemam izbora. Ali, reći ću da će zaista biti druga sezona. U glavi mi je. Trenutno sam u procesu planiranja. Ali mislim da je prerano reći kada i kako će se to dogoditi", rekao je Hwang Dong-hyuk za AP Entertainment.

Službeno potvrđeno da će koreska serija Squid game dobiti i drugu sezonu
Youtube 

A sada je sva nagađanja o snimanju i službeno potvrdio glavni direktor Netflixa - Ted Sarandos koji je u poslednjem intervjuu rekao kako je druga sezona već u planu te kako je ''Squid game'' tek počela!

Squid game je priča o igranju tradicionalnih korejskih dečjih igara za život ili smrt
Netflix / Zuma Press / Profimedia 

Iako još nije poznat ni približan datum kada bismo mogli očekivati izlazak novih epizoda, sigurni smo kako će filmska ekipa koja stoji iza ovog Netfliksovog ostvarenja ispuniti sva očekivanja mnogobrojne publike koja nestrpljivo čeka nastavak ove jezive igre!