Lepa glumica i manekenka Ho Jeon Jang preko noći je postala svetska zvezda nakon što je serija "Squid game" doživela ogromnu popularnost.

U netfliksovom ostvarenju igra ulogu Kang Sae-Byeok (igračice 067), mlade devojke iz Severne Koreje, koja je kao izbeglica ostala bez članova porodice i priključila se igri kako bi mogla da plati njihov pronalazak.

Upravo zahvaljujući "Squid game" za samo par dana nakon emitovanja serije na Netfliksu, Ho Jeon Jangpostala je najpopularnija korejska glumica na Instagramu, sa više od 16 miliona pratilaca, a na nju su bacile oko i brojne svetske face poput pevača The Weeknda i Drejka.

Međutim, istina je da je ova mlada devojka i pre svega ovoga bila poprilično slavna u svojoj zemlji. Prvi put javnost ju je upoznala tokom emitovanja šou programa "Korea’s Next Top Model", a nakon toga otpočela je više nego uspešnu manekensku karijeru i krasila naslovnice brojnih časopisa.

Instagram Ho Jeon Jung

Na odluku da se otisne u glumačke vode uticao je njen dugogodišnji partner, glumac Li Dong-hvi koga smo takođe gledali u "Squid game", a očekuje se da Ho Jeon i ubuduće gledamo u serijama i na filmovima.

I dok sa nestrpljenjem čekaju emitovanje druge sezone koja se uveliko priprema, fanovi prate svaki korak omiljenih glumaca, a nove fotografije mlade glumice nisu prošle neopaženo, ali ne iz razloga koji bi verovatno ona želela.

Naime, na Instagramu je objavila seriju fotografija u različitim autfitima, međutim, zbog onoga što vide među obožavateljima je nastala panika.

Ho Jeon Jung zabrinula je fanove novim fotografijama.
printscreen/instagram 

Iako je Ho Jeon Jang inače mršave, manekenke građe, nikad nije bila ovoliko mršava, odnosno kao da je na ivici anoreksije.

Od njenih oblina nije ostalo ništa, a klučne kosti, ramena i ruke sablasno su mršave, dok je u licu delovala ispijeno i bledo.

Istog renutka zaređali su se zabrinuti komentari ispod fotografija koje možete videti u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Ho Jeon Jung zabrinula je sve svojim novim fotograifjama, zbog čega se priča da boluje od anoreksije.

Iako je istina da pre mesec dana u intervjuu za "Star News", manekenka potvrdila je da je zapravo smršala zbog prenatrpanog rasporeda, mnogi su zabrinuti jer od tada deluje još mršavije, te su mnogi u panici da zapravo boluje od anoreksije, a da to ne želi da prizna.

"Ovo nije normalno", "Samo da ne bude još jedna od onih zvezda koje odbijaju da priznaju da imaju problem", "Daje loš primer devojčicama, ovo nije zdravo", "Molim boga da bude ok, deluje bolesno, i kao da će da se sruši svakog trenutka"... moglo se pročitati na mrežama.

Ho Jeon Jung priznala je nedavno da je smršala zbog obaveza.
Instagram 

Ho Jeon Jung nije komentarisala najnovije tvrdnje, a svi se samo nadaju da će manekenka i odnedavno glumica ipak redukovati svoju kilažu.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!