Otkako je počela sa prikazivanjem, serija "Squid game" izazvala je mnogo pažnje. Ni njeni glavni akteri nisu očekivali da će ovo korejsko ostvarenje postati glavna senzacija na Instagramu.

Samim tim, glumci su doživeli neverovatnu popularnost, iako nekima od njih to teško pada.

Mnogi nisu bili u stanju da pogledaju ni prvu epozodu do kraja, a čini se da je najviše pažnje privukao lik Kang Sae-Byeok (igračice 067), mlade devojke iz Severne Koreje, koja je kao izbeglica ostala bez članova porodice i priključila se igri kako bi mogla da plati njihov pronalazak.

ho jeon jung
Instagram 

Ova uloga dodeljena je mladoj manekenki Ho Jeon Jang iz Seula. Za samo par dana nakon emitovanja serije na Netfliksu, Ho Jeon Jang postala je najpopularnija korejska glumica na Instagramu, sa više od 16 miliona pratilaca.

Iako su seriju mnogi stručnjaci osudili, glumcima je donela mnogo prednosti.

Upravo zbog toga, ova korejska lepotica nije mogla proći neopaženo ni od strane poznatih muškaraca. Nakon što ju je na Instagramu zapratio slavni pevač The Weeknd, sada je isto učinio i Drejk.

drejk
printscreeen/instagram 

Izgleda da popularni reper, koji važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca, nije mogao da odoli korejskoj manekenki, a da li će se njihov kontakt ostvariti, ostaje da vidimo.