Retko ko je mogao i da zamisli koliki će haos napraviti korejska serija "Squid game".

Gotovo preko noći stekla je neviđenu popularnost, a uprkos brutalnosti scena i scenariom koji nije lak za "svariti" već neko vreme obarala je sve rekorde gledanosti.

Sve do sad.

squid game vise nije na prvom mestu
Netflix / Zuma Press / Profimedia 

Naime, titulu broj jedan oduzela im je treća sezona serije "You". Naime, kako prenosi Business Insider, nakon što je predstavljena 15. oktobra, veoma brzo se popela na samvrh lestvice najpopularnijih ostvarenja.

Psihološki triler "You" donosi nastavak priče o pritajenom ubici Džoiju Goldbergu i njegovoj devojci Lav Kvin. Pri kraju druge sezone saznalo se da je Lav trudna, a par se u trećoj sezoni seli u predgrađe kako bi se posvetili porodici i sklonili od mračne prošlosti.

Prva sezona serijala izašla je 2018, a druga 2020. godine. Netflix je dan pre premijere treće sezone najavio kako je u toku priprema scenarija za četvrti nastavak, što je obradovalo milione obožavatelja širom sveta. Sa druge strane, poznato je da se piše i 2. sezona "Squid game" serijala, te ne sumnjamo da nas i sledeće godine čeka žestoka borba za preglede.