Ovih dana svi pričaju o južnokorejskoj seriji "Squid Game". I dok jedni raspravljaju o njenoj radnji koja je prepuna nasilja i bizarnosti, drugi uživaju u memovima koje ne možemo izbeći na društvenim mrežama.

Ukoliko ste željni sličnog sadržaja, imamo seriju za vas!

Nedeljama unazad s trona najgledanijih serija ne silazi "Squid Game". Njena bizarna radnja o igranju tradicionalnih dečijih igara za život ili smrt nikoga nije ostavila ravnodušnim, a ako tražite seriju čiji će sadržaj biti sličan ovoj, onda je serija "Alice in Borderland" nešto s čime ne možete pogrešiti.

U fokusu ove serije je mladi Ryohei Arisu koji je zavisan o video igricama, a koje mu služe kao beg od nesnošljive svakodnevnice.

Alice in Borderland
Youtube 

Jednog dana, zajedno sa svojim prijateljima Karubeom i Chōtom odlazi na druženje u grad, ali to ih odvedi na mesto gde nisu smeli da zakorače.

Odjednom njihov grad postaje opustošen, bez igde ikoga, dok ne shvate kako se nalaze u paralelnom svetu u kojem su prisiljeni da učestvuju u igrama za preživljavanje ili će umreti. O čemu se tačno radi otkrijte u nastavku: