Pop zvezda Jelena Karleuša održala je sinioć u Dubaiju koncertni spektakl! Naime, pevačica je pre nekoliko dana otputovala je u Dubai, gde je dočekana poput kraljice i gde je odmorila sa svojim ćerkama i prijateljima, a sinoć je nastupila ne velikoj sceni pred brojnim obožavateljima.

Jelena je imala priliku da nastupa u klubu u kom su do sada koncerte odražavale velike svetske zvezde popt Tajge i Frenč Montane, a kako to obično biva kada je Jelena u pitanju, mesta su bila sve do poslednjeg ispunjena.

S obzirom na to da je Jelena poznata kao veliki perfekcionista, tako je ovaj put nastušila u pnk kostimu koji je bio ukrašen kamenjem i perjem, a njene obline dišle su u prvi plan.

Karleuša je zajedno sa svojim plesačicama napravila su atmosferu za pamćenje, a fanovi su sve vreme snimali njen performans.

Pored toga što je sve impresionirala neverovatnim nastupom, JK nije propustila priliku da pokaže zašto je muzička zvezda broj jedan u Istočnoj Evropi.

Deo atmosfere Jelena je podelila i na svom Instagramu gde kao i uvek nisu izostali komentari oduševljenih fanova.

"Doš,a idominirala, otišla", "Pokidala", "Spektakl godine", "Tako se to radi", "Kraljica", "Top", samo su neki od komentara koji su se našli ispod posta JK.

Podsetimo, pevačica Jelena Karleuša za doček 2022. godine nastupala je ispred Skupštine Srbije i publici priredila veče za pamćenje uz svoje kolegice Mariju Šerifović i Saru Jo. Sa spektakularnog dočeka otkrila je pehove sa nastupa, kao i koliko je zaradila u novogodišnjoj noći.

Za celokupan svetski doživljaj na sceni potrošeno je nekoliko hiljada evra, a u nastavku pogledajte kako je to izgledalo:

Mondo/Stefan Stojanović Kostimi Jelene Karleuše rezervisani za nastup u novogodišnjoj noći.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!